reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Limonka, ale ja nie pisama ze ja bede brala ta luteine... Ja sie orientuje jak sie ja bierze, ale nie chce jej brac puki nie dowiem sie co jest przyczyna moich niepowodzen. Tak jak mowilam chce zbadac progesteron w tym cyklu I w nastepnym a branie hormonu zaburzy wynik. Zreszta ja jestem ostatnia osoba ktora wezmie hormony do buzi... Nigdy nie bralam antykoncepcji.

Macie racje ja juz sfiksowalam....nie mam sily na to wszystko.

jesli chodzi o ginekologa, to napisze to ostatni raz juz, bo juz z milion razy pisalam.
Bylam u lekarza rodzinnego nie skieruje mnie do ginekologa bez powodu, a dla niej powodu nie ma. Tzn dopiero po trzech latach nieudanych staran...
Przez cala ciaze jedna I druga nie bylam u ginekologa bo tu sie chodzi do poloznej I nikt tam nie zaglada...
Wiem ze to jest dziwne ale ja nic nie moge zrobic.
Mieskzam w tak malym miescie ze tu nawet prywatnego gina nie ma...
Bede w polsce na koniec czerwca... Wtedy pojde do gina I zobacze co I jak.
A do tego czasu musze sie gdzies wtopic zeby nie myslec. Czyms sie zajac...

Dziewczyny przepraszam tak sie dzis zle czuje ze masakra nie pamietam kiedy tak sie czulam.

Limonka jak Cie urazilam to przepraszam, nie.chce sie klocic, nie lubie, wiem ze chcecie mi pomoc a ja pewnie zle odbieram to wszystko...

A I jeszcze to co pisala mi znajoma to pisalam tez juz kilja razy ze przecztalam to z przymrozeniem oka... Dopuki nie dowiem sie czegos od lekarza to w nic nie wierze. Sama diagnozy sobie stawiac nie bede... Wiem ze jest cos nie tak ale nie wiem co ...ale dowiem sie predzej czy pozniej, ale sie dowiem :-)

Tak wiec dziewczyny nie gniewajcie sie na mnie, naprawde mam zly dzien, z wielu przyczyn dzisiaj... Z polski wrocilam w zlym humorze...dowiedzialam siebo czyms co do tej pory trzyma mnie w nerwach.
Przepraszam.

Tilli fajne te Twoje dzieciaczki :-) zycze Ci by to byly objawy ciazowe :-)

Buziaki.

reklama
limonka
domyślam się że nie chciałaś urazić akuku no ale niestety każdy inaczej wszystko odbiera. jedna machnie ręką bo to tylko forum i powie a mów sobie co chcesz a inna weźmie sobie wszystko do serca. Mi w sumie chyba też by twoje słowa sprawiły przykrość ale tak jak pisze każdy ma inny charakter i inaczej reaguje. Z resztą myśle że nie ma już o czym pisać i nie ma co się obrażać bo po co psuć atmosfere hę??

no podać sobie dłoń i po buziaku na zgode ;-)

ide top model oglądać:P boże jutro do pracy ide a humor mam jakiś w miare dobry :P

kazda z nas jest inna ,ale mamy jeden cel, ktory nas laczy, akuku jest mi przykro, ze tak to przezywasz, ze nie masz mozliwosci normalnie porobic badan, wiesz co ja bym zrobila tak, na spontan bym sie kochala z mezem, a nuz cos wyjdzie, a w czerwcu w polsce zrobilabym z soba porzadek i tyle, tylko nie nakrecaj sie tak mocno, pamietaj,ze to tez nie pomaga przy zajsciu.
limonka to super babka i z pewnoscia nie chciala urazic nikogo, wiem co pisze, bo poznalam ja osobiscie i zakumplowalysmy sie. Dobra ide spac, dobranoc.

Kasoku wiem wszystko... Wlasnie mnie dobil ostatni cykl kiedy to moja dr. uz usmiechem na twarzy powiedziala ze to bylo poronienie wczesnie I ze moge tak miec co miesiac, wiec zeby o tym niewiedziec to mam sobie test ciazowy zrobic kilka dni po spodziewanej @... Dobija mnie to ze mi tu nikt nie pomoze...

Staram sie byc opanowana... Spedzac najwiecej czasu z dziecmi.

Ja wiem ze Limonka nie chciala zle, hormony :-P ja tez powinnam sie opanowac dzisiaj, a hormony mi skacza I sie wkurzam... Wkurzam sie na moj organizm , na to ze nic nie wiem, na to ze chce a nie moge, na ten czas...
Wkurzam sie na wiele rzeczy...
Teraz w pojde na progesteron 7 dni po owulacji I powiem dr. ze popadam w depreje I za poltorej roku nie beda mnie badac na nieplodnosc tylko beda mnie leczyc na glowe.

dziewczyny to wy najwiecej wiecie o moich problemach, bo ja nie pokazuje nikomu tego jak mnie to boli..trzymam w sobie.

To i ja sie przywitam , co byśta mnie nie zapomniały :-)
Tili- a może kochanie to nie żołądek ??? Został nam tylko piątek i sikamy!!! Zleciało jak z bicza.
Akuku- troche luzu kochana. Popadniesz jeszcze w obsesje. Ja juz tez prawie ro sie staram i mam za sobą 2 poronienia i wiem co czujesz, ale powiem ci że w tym miesiącu troche zluzowałam i kto wie, kto wie? Na bank Ci się w końcu uda. Trzymam kciuki.
Krówko- jak tam Jasiek?
Kasoku- a co u ciebie?
Limonka- ty się nigdzie nie wybieraj. Zgadzam się z Tobą. :tak:

reklama
Hej dziewczyny

widze ze sie goraco zrobiło:szok: nie ma co sie klucic tylko i krytyke przyjac przemyslec a dopiero komentowac:tak:
Ja za duzo wam nie powiem nie starałam sie az tak dlugo jak wy ale myslalam ze tez lada chwile wpadne w ten szal z testami ovu temperatura a tu nagle sie udalo:rofl2: przyczyna musi byc i trzeba ja u danego lekarza zdiagnozowac u mnie to była infekcja i niestety chyba znow wrocila:wściekła/y: i dzis mam wizyte u gina pewnie dostane leki i mam stresa bo dzis sprawdzamy czy serduszko bije:-)

limonko nie zmykaj hormony nam tez swiruja nie ma co zaraz uciekac... skad ja bede wiedziala co u ciebie czy Die ? nie chce ganiac za Wami po pazdziernikowkach bo nie lubie podgladania.., zreszta musialabym dniem i noca tylko na kompie siedziec:tak:

A co u Die zamilkla cos? Die odezwij sie jak u ciebie co z kruszynka wszystko dobrze?

Ja czuje sie ciagle glodna jesc nie moge za duzo bo mam oproblem z nadwaga i sie musze pilnowac a jak czuje glod to zaraz jest mi niedobrze i tak zamkniete kolo... Chce mi sie ciagle miesa :duszone pieczone smazone:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry