reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mówisz ?? znowu mamy rodzic z niewielka różnica ?? hehehe
fajnie by było gdyby się udało :P:P kurde no muszę się postarać...
myślę ze owu będzie w 16 dc jak ostatnio, no chyba ze dziś wyjdzie pozytyw to 15 dc

a widzę, że już termin zaznaczyłaś :):) 4 grudzień :) widzisz na Święta będziecie już w domku :P nawet jest szansa, że w listopadzie urodzisz :P
a ja czekaj aż sprawdze z ciekawości... miałabym termin na 18 grudzień...Alexa rodziłam 3 dni po terminie, Victora tydzień przed terminem...czyli tak na prawde 2 tygodnie+/- mogłabym rodzić między 4.12.2013 a 01.01.2014 :P:P

więc mówię starania są co widać po moim wykresie :P:P:P
ale nie napalam się nie zależy mi tak bardzo, tzn. na pewno bym się ucieszyła, ale jak nie wyjdzie to płakać nie będę :)

ale trzymać kciuki możecie :) nie zaszkodzi :D

reklama
WOW TILI gratuuulaaacje,a to niespodzianka, super:tak:

a u mnie bez zmian, czekam na srode, bo moze cos sie u mnie ruszy w zwaiazku z owulacja i dolacze do pociagu. W kazdym razie mam juz ciagnacy sie sluz dzisiaj moj 8 dc, boje sie,ze do srody moze byc po ptokach, bo to bedzie 12 dc, no nic zobasczymy, dam znac, buzka.

no i ja już po wizycie u neurochirurga, 15 minut i 150 zł poszło w siną dal... czujecie koleś zarabia 600 zł / godzinę. Ja pierdziele, rzucam pracę w szkole i zostaję neurochirurgiem!!!!!

mrowienie w czole okazało się mało istotne, bóle głowy okazały się mało istotne, istotny za to okazał się katar :szok:

mam sprawdzić glukometrem czy w katarze jest obecny cukier bo jeśli jest to źle, bo wtedy to oznacza, że przez to pęknięcie w oczodole wycieka mi płyn mózgowo-rdzeniowy... :szok: :no:

no to wesoło...

Ostatnia edycja:
no to muszę się pochwalić dzisiejszym owulacyjnym,jak to Akuku mówi on krzyczy :-)

Jak dobrze że posłuchałam lekarza by czekać do 20 marca i że nie nalegałam na wywoływanie tego 20... :-)
kurcze i oby ta owulacja była prawidłowa bo moja dieta licho wygląda,apetyt mi odszedł,chyba przez wydłużoną fazę fulikularną bo po owulacji jem normalnie :-)

karola nie wydaje mi się by Ci coś wyciekało tzn normalny katar tak ale by to był płyn eeee :no: no kurde,zależy jakie to pęknięcie jest czy szczelina pęknięcia dociera tak głęboko że płyn może się sączyć...

reklama
Anabelko super tescik :-) :-)
Moj za to znowu ledwo widoczny...jeszcze zrobie wieczorkiem.

Kasoku super Ci sie wszystko reguluje :-) trzymam &&&&&&

Karola hmm.to trzeba wszystko ladnie sprawdzic, oby to byl tylko zwykly katar :-)

Hmm ja mam duzo sluzu rozciagliwy ale plynny, wodnisty i nie przezroczysty ale to pewnie przez zolnierzyki.
Zreszta zobaczymy.

Znowy mnie glowa boli... Ostatnio zbyt czesto :/:/
Nie wiem czym to jest spowodowane ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry