reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tilinie spisuję cyklu na straty bo na nic nie liczę w tym cyklu, jeśli miałabym rodzić na początku grudnia tak jak Ty to może jeszcze bym się skusiła ale w połowie a tym bardziej pod koniec to nie widzi mi się ;-)

reklama
a ja nadal mam pozytywny test owu,a sikałam już o 13

karola no ja bym nie chciała rodzić przed świętami czy w trakcie,jeśli mi się uda w tym cyklu to wypadnie mi jakoś przed świętami :-)

A ja mam dalej negatywny test owu... Kreska ciemnieksza niz wczoraj, ale jeszcze ze dwa tony...
Jeszcze zrobie kolo 18

No ja tez nie chce przed swietami, ale co ma byc to bedzie. Nie zalezy mi :-)
Zobacze jaka jutro bedzie tempka.

Anabalko chodze do docenta Stojko,
karola badaj ten śluz z nosa glukometrem bo to bardzo wazne zebys codziennie go badala
a u mnie stagnacja, wczoraj bylam u limonki, dzisiaj siedze w górach i od środy trzymajcie dziewczynki, buzka.

Karola dziekuje :****

taaak rodzice zaskoczeni ale ucieszeni
oni sie nie mieszaja
od dawna jestesmy niezalezni, radzimy sobie
a dziadkowie sa od tego by tulic wnuki do piersi - ile by ich nie bylo;-)

a co do powiedzenia to ja nie chce nic mowic dopoki nie bedzie widoczne albo nie bedzie kopac
ale cora mnie dzisiaj zaskoczyla
hehe
bo ona w ogole byla anty - kolejnemu dziecku, caly czas powtarzala ze ona ma juz Piotrule, swojego braciszka i starczy
a dzisiaj robili party w pokoju Piotrka i chcieli zebym byla z nimi bo za malo dzieci (oni w dwoje:-p)
i mowi do mnie
' mamo, ty mozesz zrobic wiecej dzieci? prawda? mozesz miec w brzuszku?'
ja mowie ' eeee no mozemy sie postarac'
a Olivcia - ok :D i stoi i sie patrzy....
a ja jej na to ' ale to nie wyskoczy dzisiaj'
a ona - łeeeeeee, jutro?'
LOL hehe
potem podbiegla do brzuszka i mowi ' ej bejbi jestes tam?' i mowi do mnie - ja chce dwojke
i poszla do ojca i mowi
tato bedziemy miec dwa bejbi i nazwiemy je Rosie i Rocky
a ja szooooooooooooooooook
bo ja mam wybrane imie dla dziewczynki Rosie - a ona nigdy nie slyszala:szok::szok::szok::szok::szok:

Tilli hahaha super Olivka wymyslila :-) :-)
Heh a czemu nie jutro ?? Hahahhaah

Moj Alex mnie co jakis czas pyta kiedy bedzie mial siostrzyczke albo braciszka ? Hehe
Ja mam taka ksiazeczke w ktore jest opisane dla dzieci co jest w danym mieskacu ciazy I jak dzidzia rosnie..
Na poczatku napisane jest... Tata wsuwa czlonek w pochwe mamy ... To raczej oszczedze Alexowi ale tam dalej jest napisane ladnie co jak sie rozwija.

Ja pewni powiem po pierwszym usg I mysle ze nawet wezme chlopcow ze soba.

Ale mowie to oddalona przyszlosc, bo nie wierze zeby sie szybko udalo.
Tzn. Nie chce myslec o tym.

Jutro do pracy I teraz caly tydzien. Ciesze sie ze mi szybko dni poleca :-P

ja dzis zwracam uwage Akexowi o cos tam, a on mi odpowiada... Mamo ale nie przesadzaj...
Ostatnio ma etap stekania, cos mu sie nie podoba I marudzi I tlumacze ze tak robia male dzidzie ktore nie potrafia mowic I mowie Ty potrafisz wiec mozemy rozmawiac I dojsc do kompromisu... No I po jakims czasie znowu steka, wiec mowie... No nie Alex co Ty mala dzidzia.jestes?? Moze ja Ci dam smoczka, mleczko w butelce I ubiore pampersa ?? A on nieeee... No I steka I mowie ide po pieluche :-P na co moje dziecko reaguje rozmowa.. W koncu.
No jak mozna tak stekac?? Naprawde takie steknie mnie z rownowagi wyprowadza, ale pielucha dziala I mam nadzieje ze niedlugo przestanie jeczec :-P

Dobra ide ogladac przepis na zycie.

Hej , ja juz w pracy, znowu za wczesnie.
Nie moglam spac budzilam sie co chwile bo balam sie ze zaspie :/:/:/
Wiec tempka zaburzona:/:/
Ajjj akurat dzisiaj...:-(
Milego dnia :-)

reklama
hej kochane, wczoraj napisałam długiego posta i kurde mi go zrzarło więc się wkurzyłam i poszłam z fochem spac .;) ;PTiliTwoja małą jest wspaniała :) ahh jak ja bym chciała córe !!! :) jakbym w uk mieszkała na stałe :P to dałabym jej imie Angel a mój mąż jak tylko słyszy to puka mnie po głowie haha :pz Jaśkiem juz dobrze przed spaniem na szczęscie mu się poprawiło i spał calą noc jak nigdy :) Dziękuje Tiliiza pamięć :*w ogóle moj jasiek wstał z łóżeczka i sie pyta co robisz mamo ? a ja : Pisze na forum kochanie.... a on do mnie: Zgłupiałeś? haha masakra to dziecko mnie nie przestanie zadziwiać :) buziek nie moge cos dodawać :/Dobra ide do pracy choć mi się tak cholernie nie chce - ale jeszcze tylko 3 dni i finito... może wytrzymam . miłego dnia !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry