-Lorelain-
Fanka BB :)
Miciurka - próbowałam ją rozruszyć słodyczami, ale nic z tego. Uparta jak nie wiem co
... o której masz wizyte?
... o której masz wizyte?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... o której masz wizyte?
... w nastepny czwartek mam wizyte juz sie doczekac nie moge

teraz juz chyba bede widziala dobrze raczki nozki i glowke

bo dam przysiądź że inny lekarz na badaniu prenatalnym powiedziała że na tylnej. No chyba że się przesunęło, ale mówi że jest na przedniej na 100 %. Jest wysoko wiec spoko. Łożysko tłumi ruchy wiec bede odczuwała je później niz w pierwszej ciąży bo wtedy mialam na tylnej ścianie. Do tego Olusia kochana bardzo spokojniutka. Fikołków wielkich nie wyprawiała, za to sobie ciągle ziewala, przekręcała z boku na bok. Jak ją lekarz pozaczepiał głowicą to ładnie reagowała, machneła mu noga i odganiała łapkami żeby dać jej święty spokój :-) Jedyne co chętnie pokazywała to swoja pupe i rozkraczone nogi :-)

Jak wyzdrowieję i wyślę w końcu Jaśka do przedszkola to jadę do rodziców grzebać w ciuchach po Jaśku, żeby wybrać te, które nadają się dla dziewczynki i ogarnąć ile mogę dokupić typowo dziewczęcych