reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pociąg poprawiłam,ale nie mogę wczytać zdjęcia na imageshack,więc jutro rano zrobię to na kompie i będzie już wszystko ok,nie wiem czy to wina laptopów ale ostatnio ktoś nie umiał pisać zdania pod zdaniem,ja właśnie mam ten sam problem,bo enter mi nie działa jak piszę... :-) oj Die chciałabym by coś z tego było,facet mi nawet mówi że coraz twardsze mam cyce :-) ale wiesz co mam też coś dziwnego-agresora nie mam,wcześniej przed okresem miałam wręcz nerwicę,wszystko mnie denerwowało,a teraz jakaś taka normalna jestem :-) Teraz to mnie ta temperatura będzie stresować,najgorzej będzie 6,jak nie spadnie to chyba termometr będę całować :-) Ja już wykąpana,po kolacji i w łóżku

reklama
Karola, moze owu jeszcze bedzie, zawsze moze sie spoznic:tak:
albo widzisz wszystko uklada sie tak by dzidzia byla juz 2014 ;-)

Die :* bardzo bardzo sie ciesze, ze wrocilas, idz sie poloz, do juterka

ja tez zaraz do wanny i spac

dziewczyny ciagle bym jadla:szok: masakra
jem male porcje np. jedna kanapka ale za pol godziny znowu cos i pozniej znowu cos.. no co chwile:baffled:
i najgorsze jest to ze niby nic nie przytylam bo w sumie waga niby w miejscu a juz sie w zadne spodnie nie moge zapiac aaaaa:szok::wściekła/y::shocked2: czemu jestem tak spuchnieta:confused::confused::confused:
ojojoj
ja to bym chciala zeby te mdlosci juz sie pojawily bo zaraz bede wygladac jak w 6 miesiacu
a w pracy sie zaczynaja na mnie patrzec dziwnie bo ja zawsze opiete garsonki, obcisle spodnie a teraz
tuniki, jakies luzne marynarki...
kurde nooooo
za wczesnie:wściekła/y:

Die jestem I mnie nie ma.
Wiesz ja juz nawet sie nie wkurzam, poprostu wszystko jest nie tak jak bym chciala by bylo.

Sliczne te wasze maluszki :-)

Przepraszam ze nie odpisuje kazdej z osobna ale nie mam czasu... Zreszta moze dobrze ze go nie mam.

Milego dnia mykam do pracy.

DZIEN DOBRY DZIEWCZYNKI
witam sie z rana i lece zaraz w miasto na sniadanko z kolezanka sie umowilam a potem chce kupic jakies pantalony dla ciezarowek bo zaczely mnie dziwnsy cisnac w brzuszek, a ciagle w getrach chodzic tez nie chce:)

Tilucha a jak Ty sie czujesz skarbie?? wiesz ponoc czesto to "spuchniecie" to wynik zatrzymania wody w organizmie na poczatku ciazy- hormony kochana hormony- a wymiotow i mdlosci nie wywołuj-lepiej zeby nie przylazly:P kiedy wizytujesz???

Akuku to zde masz teraz duzo zajec to dobrze- ale pamietaj zeby sie nie poddawac! bo warto walczyc:* a ja trzymam kciuki za Ciebie!

Anabelko wiem ze nie lubisz jak sie wmawia objawy i na sile na duchu podtrzymuje- dlatego tez staram sie byc oszczędna w słowach- no ale coś mi tutaj pachnie :) ładnie pachnie..nowym życiem:* trzymam kciuki po cichutku:)

tymczasem zycze Wam milego dnia:) u nas slonko piekne świeci tylko temperttaura na 0 ciągle ale nic to :) damy rade:)

Karola
- kurcze może i masz racje, najlepszy byłby jakiś monitoring, ale ja wierze że następnym cykl będzie z owulacją i sie wtedy juz uda :tak:

anabelka - aaaaaaj trzymam kciuki ! ... tyle emocji :-) kiedy testujesz? ... to ja Ci czaruje cykl i niech ta tempka juz nie spada

Tili - ja to mialam pod tym względem an samym początku masakre. Cholerne gazy pierdziochy tak męczyły że na każdej konferencji siedzialam zestresowana :-p:-p:-p:-p

Akuku - miłego dzionka ;-)

die - ja szybko sie zaopatrzylam w ciążowe gacie i całe szczęście, od razu była ulga na brzuchu. Koniecznie się pochwal :-)

Pociąg poprawiony :-)

Lorelain opada mi temperatura
urywek mojego wykresu :

szyjki codziennie nie badam a co kilka dni a w dni pomiędzy daję taką samą bo raczej się nie zmienia u mnie jest albo średnio miękka i średnio otwarta jeśli owulki nie mam a twarda i zamknięta jeśli owulka była,wczoraj twarda :-)
jak nie spadnie bardziej to w sobotę zrobię test

Die nie chcialam, bronilam sie rekoma I nogami ale sie poddalam... Juz nie wieze, ze sie kiedykolwiek uda...
stad tez mnie mniej tutaj... Bo prace koncze jak wiekszosc z was wstaje badz je sniadanko itd.
Moglabym tu siedziec, ale ja juz nie mam sily sie dolowac, wiec sie poddalam... Tempke mierze tylko po to by wiedziec kiedy sie @ spodziewac ...

Lori rowniez milgo dnia zycze :-)

Kazdej z was zycze milego dnia.

7 dzien mam test owu pozytywny z tym ze 2 ostatenie maja kreski rowne kontrolnej.

Ide sie kimnac. Obiad przygotowalam a mama z dziecmi na dworze..a ja wczoraj pozno poszlam spac I nie widze na oczy hehee :-P
Swoja droga ostatnio spalam 15 godzin...a najgorsze w tym to ze zwsnelam o 15 I wstalam o 5 rano :/:/
Obudzilam sie o 19 ale nie chcialam wstac bo pozniej bym nie zasnela. Ale mam melodie do spania...odziedziczylam po mamie za to zadne z moich dzieci tego nie odziedziczylo po mnie :-P

Ostatnia edycja:
i dobrze Akuku takie nastawienie jest lepsze :-) z Twojej temperatury można wywnioskować że owulacja chyba się w końcu odbyła a z pozytywnych testów to chyba był problem z pęknięciem pęcherzyka...

Ale u mnie dzisiaj brzydka pogoda,na chodnikach mnóstwo roztopionego śniegu,na poboczach zaspy odgarniętego śniegu,gdzie ta wiosna ?

reklama
ja was przepraszam ale musze się wygadać...

dzisiaj się dowiedziałam ze zgodnie z regulaminem konkursu w którym kase wygrałam nie należą mi się pieniądze bo w trakcie wypłacania tj. teraz do 10 kwietnia nie moge być w okresie wypowiedzenia albo rozwiązania umowy. To jakas paranoja jest.! przeszukałam wszystkie maile bo wiem ze nikt nam regulaminu konkursu nie podał napisał tylko dyrektor orange że za to i za tamto kase dostajemy i tyle. i nie przesłali nam rzadnego regulaminu przeglądnełam wszysćiutkie maile i nic nie ma. czyw takim przypadku w ogóle może tak być ?? to jest jakaś paranoja.... mam dość poprostu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry