reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola - u nas jest podobnie:baffled: trzeba miec wykupione specjalne ubezpieczenie od wypadkow losowych (wlasnie bez udzialu osob trzecich) a tak to sie nie wywalczy

Akuku - ty dostalas odszkodowanie bo ktos wam wjechal w tylek, mieliscie sprawce
jelenia niestety sie nie oskarzy:baffled:

ja sie nie odzywam bo mam sajgon w pracy, mecza mnie na maxa
musze miec spotkanie z szefem bo nagle zaczal nakladac na mnie taaaaaakie obowiazki:eek: a o moich godzinach i podwyzcze jakby zapomnial:confused2:
wracam padnieta

i zaczely sie mdlosci, wszystko mi smierdzi i odrzuca mnie nawet na widok... konsystencji jedzenia:szok::sorry:

wczroaj kolezanka jadla zupe w pracy i wygladalo to jak gluty.. jezuuu jak mnie pogonilo
a dzisiaj objelam muszle po tym jak smarowalam maslem chleb..

Ostatnia edycja:
reklama
Tiluchna - następnym etapem będzie bieg sprintem do łazienki po otwarciu lodówki :-D

Karola - coś wiem na temat tej bandy złodziejskiej .... kase na ubezpieczenie to chętnie ściagaja, ale żeby wypłacic do juz nie. Ja po poronieniach nie dostałam ani grosza. Za śmierć dziecka nie bo musi żyć od urodzenia jeden dzień, za uszczerbek an zdrowiu nie bo nei było czynnika zewnętrznego , nawet nei dostalam za pobyt w szpitalu bo nie był z powodu choroby no bo ciąża to nie choroba. Płace dodatkowe ubezpieczenie rodzinne i dupa. Złodzieje jedni i tyle.

Anabelka - jak ta temperatura dzisiaj?

Die - śliczne zdjęcia i bardzo Ci zazdroszcze juz tych kwiatuszkó bo unas mega zaspy, ten śnieg jeszcze jest pierunsko mokry wiec tylko patrzec żeby nogi nie złamać. Wczoraj ledwo sie auta złapałam bo bym takiego orła wywineła że na 100 bym wylądowała w szpitalu.

Missis - powodzenia w pracy. Trzymam kciuki żeby udało sie wywalczyć swoje.

Hej dziewczynki

Ja juz od rana bo moje dziecko meczy i meczy w dodatku wolne maja do konca tygodnia a ja wariacji dostaje wczoraj to myslalam ze o wszystko meza udusze!!! Przychodzi i skubany o 15-16 po pracy idzie spac nie mam nic przeciwko drzemce ale nie spac juz do wieczora:wściekła/y:
Adam dziamocze ciagle buzia mu sie nie zamyka 15 tys razy wstaje bo on chce jesc pic albo musze sie pobawic albo zobaczyc co nowego robia robotnicy za oknem:crazy: ja zwariuje normalnie niech on idzie juz do przedszkola:baffled:

Dzisiaj mezowi zapowiedzialam ze jak pojdzie spac po robocie to przez sen go udusze bo ja chce meza a nie spiace zwloki a jak nie umie sobie poradzic ze spaniem to niech idzie sie leczyc :angry::angry:

Ale mam nerwy mowie Wam... wczoraj mnie brzuch bolal bo nie moglam nawet na chwile uusiasc bo ciagle cos:eek: wkoncu poszlam sie kapac chwila dla siebie! Prosze grzecznie dopilnuj dziecka niech zje kolacje :wściekła/y: Za chwile wlazi mi Adam i mowi ze jesc mu sie juz nie chce a z lazienki slysze jak tatus juz chrapie:wściekła/y::wściekła/y: noszzz ku.wa!!!

Die u mnie tez juz piekne kwiatuszki i pelno stokrotek posiane:-)

tichuana teraz to moze byc juz tylko gorzej ze smakami i zapachami.. ja na szczescie nie mam specjalnie odzucania na jakies zapachy.. za to meczy mnie chec jedzenia no co chwile musze cos przekasic a jakbym nie zjadla to bedzie mnie mdlic:baffled:

Lorelain 36,7 nadal,temperatura zatrzymała się na 36,6 ale potem poszło na 36,7 i tak została,no ale zrobiłam test ciążowy ten 10mlU i wyszedł negatywny

a u mnie śnieg

Ostatnia edycja:
hej kobitki :)

Tilli o jaaa ;/;/ juz mdlosci :( ja mialam mdlosci z Victorem okropne ale nie wymiotowalam...bo ja chyba tak bardzo nie lubie wymiotowac ze sie wstrzymuje ;/;/
zAlexem nie mialam mdlosci...

Karola no dziwie sie bo kurcze, jak czlowiek sobie reke czy noge zlamie to dostakje odszkodowanie a tu nie ?? ehh :(:(

Anabelko a ktory to dc ? moze za wczesnie na test ??

KAmilka ojj pamietam jak bylam w ciazy z Victorkiem a Alex tk biegal i co chwile cos chcial ..tyle ze on wtedy jeszce do przedszkola nie chodzil ;/;/
a jesli chodzi o spanie ? to u nas na odwrot ja bym mogla spac i spac :P:P
ale staram sie tego nie naduzywac :)

Lorelain jak faajnie ze masz corcie :) Olusia bardzo ladne imie :)
ja tez chce corcie :):):) hmm tylko czy mi sie jeszcze uda ??

dzis rozmawialam z mama i mowie ze mam tyle i tyle urlopu itd...a moja mama ze we wrzesniu wraca do polski, a ja mowie ze mam nadziejej ze do tego czasu mi sie uda zajsc w ciaze...a on a Ty z ta ciaza to na powaznie ?? po co Ci trzecie dziecko...malo Ci ?? itd itp... ehh :(:(

Die jak sie czujesz??
sliczne kwiatki u was.

dziewczyny czy myslicie ze juz jestem po owu ??? hmm wlasnie patrze i owu friend zaznaczyl mi owulacje 3 dni temu.
hmm progesteron mam isc badac jeszce raz ?? bo bylam w 23 dc chpoc wiem ze wtedy nie bylo 7 dpo ale moze zleca mi jakies dodatkowe badania jak na tym wyjdzie brak owu ?

dobra mykam bo znowu za duzo mysle :P

a to cyt. z owyfrienda :
Jeśli obserwujesz swoje ciało i intuicja podpowiada Ci, że coś jest nie tak, nie zwlekaj z wizytą u lekarza. Według dr. Alice Domar, amerykańskiej autorki książki „Zwyciężyć niepłodność” („Conquering Infertility”) najlepszą poradą dla par starających się o dziecko jest nie zwlekać zbyt długo z wizytą u specjalisty. Badania pokazują, że aż 91% par podejmujących leczenie niepłodności żałuje, że czekały zbyt długo. Radzi ona również: „Nie obwiniaj siebie, szukaj wsparcia a przede wszystkim miej nadzieję, ponieważ zdecydowana większość par, które zasięgają pomocy specjalisty, doczekują się zdrowego dziecka.”

no i bylam i odeslala mnie z kwitkiem po poltorej roku staran ;/;/;/;/

milego dzionka :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy myslicie ze juz jestem po owu ??? hmm wlasnie patrze i owu friend zaznaczyl mi owulacje 3 dni temu.
hmm progesteron mam isc badac jeszce raz ?? bo bylam w 23 dc chpoc wiem ze wtedy nie bylo 7 dpo ale moze zleca mi jakies dodatkowe badania jak na tym wyjdzie brak owu ?

mnie się wydaje że miałaś
Ciebie może olała bo może stwierdziła że młoda jesteś i że masz 2 dzieci...niektórzy lekarze myślą że jak ktoś jest młody lub gdy ma dziecko to już nie trzeba się taką osobą interesować...
Ale ja myślę by mojego podesłać na badanie :-) ciekawe co on na to :-)

Akuku ja Ci mówiłam że ja bym lekarke zmienila- i jednak upierała sie przy badaniach- jakiś powód jest- i może niewiele trzeba żeby go wykluczyć!

Anabelko- przykro mi z powodu negatywnego testu..ale jak to mówią @ nie ma piłka w grze i dalje zaciskam kciukasy!

Ja się czuję bardzo dobrze- wszytkie lekkie mdłosci które miałąm juz ustąpiły, nie mam żadnych plamien, upławów, bóli ani innych dolegliwosci- wyskoczył mi tylko brzuch- a do tego moj maz stwierdził że schudłam tylko mam brzucholek ciążolek:P
Jutro mam badania prenatalne....denerwuje sie nimi. trzymajcie kciuki za Nas:)

Die ale ja jestem zapisana w przychodni w dzielnicy I tam mam 2 lekarzy I z obydwoma rozmawialam :/:/:/ nie chca pomoc.
Nie wiem, zobaczymy jak to bedzie.
Mam 30 dni urlopu do wykorzystania wiec wezme chyba ze 4 tyg. Na raz I polece do pl sie przebadac gruntownie.
a mielismy jechac do franc...hiszpani na wakacje ...ehh

reklama
Karola canon Eos 60 D obiektywem EF24-105mm F/4L IS USM -

ulala, niezłe cacko, hmmm, marzy mi się taka "eLka", ten czerwony paseczek rozpala moją wyobraźnie, już sobie wyobrażam jak bym latała z nim i foty strzelała :-) no ale na chwilę obecną, cena prawie 3 tysiaki za obiektyw jest dla mnie ceną zaporową :-(

no ale jak już będę obrzydliwie bogata (bo kiedyś w końcu będę, co nie? :-p) to się obstawię "elkami", a co, kto bogatemu zabroni ;-) :-p :rofl2:

wiecie co, dziwne rzeczy się dzieją... wczoraj kosmicznie bolał mnie lewy jajnik, śluz mnie zalewa, jakie jakiś taki dziwny, na zewnątrz wodnisty ale na szyjce jest mleczny, ciągnącego się brak...

no i tempka dziś zaszalała :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry