reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Ja kombinezony mam ciemne ale bez żadnych samochodów i tym podobnych :-D Więc jak się dokupi różową czapeczkę to będą ok :-D Bo ja w ogóle to niekoniecznie lubię kwiatki i różowości dla dziewczynek ;-)
A wózka niestety nie kupuję, bo mam dobrą gondolę po Jaśku, a na później fajnego Cybexa. Ja w ogóle nie muszę kupować praktycznie nic poza ubrankami więc chociaż z tym mam zamiar poszaleć :-D

ale fajnie się macie,planujecie już wyprawkę,ja w ciąży byłam ostrożna,wcześniej poroniłam więc się bałam,zaczeła kupować dopiero przed 30tygodniem,wózek w 38tc dopiero,a łóżeczko kilka dni po porodzie :-)

Hej laseczki jestem jestem :), z dzidzia ok, Tomek byl że mną, w sumie wagi nam nie podali ale sprawdzili przepływy itd wszystko gra, tp mi się przesunął na 17.08 no i wylamuje się z tłumu i będzie synek ;) Tomek dumny jak paw hahaha :) więc przeczucie moje mnie mylilo haha, jestesmy zadowoleni mamy 6 fotek. Oto nasz synus no i ewidentnie się rozkraczyl :D teraz będzie bój o imię haha

Jejciu jak suuuperrr!!!!!!!!!
a czemu Pandorki nie ma w pociagu?:confused::dry:

czyli mamy dwoch chlopakow i dwie dziewuszki!!
Szymon, Ola, Marianna i.. no Miciurko wybierajcie imie:-D

piekne zdjecia, super informacje!!!

Die!!!!!!!!! no wreszcie!!!!!:-D:-D ah jak ja sie martwilam i myslalam, ze juz nas nie chcesz:zawstydzona/y:;-)
przykro mi, ze pobyt nie byl najlepszy ale najwazniejsze ze ciocia czuje sie lepiej

Kamilko, dobrze ze masz usg na kazdej wizycie;-) no ja za 2 bede placic bo ide prywatnie a dwie bede miec na sluzbe zdrowia

Lori - ale ci dobrze!! czyli jestes na L4? czemu na zwolnienie poszlas?

Anabelko - jeszcze @ nie przyszla wiec wszystko sie moze zdarzyc:-D:tak:

ja nie mam nic:no: wszystko kupuje od poczatku, ale nie placze z tego powodu:-D;-)

a po kim zaciążyła Pandorka ? zmienie w pociągu:-) Cyce mnie bolą jak cholera,jak młody się na mnie rzucił by się przytulić to myślałam że go rzucę ale na ziemię :-) masakra,wielkie,bolesne,a gdy zdejmuje stanik do kąpieli to o matko !!! jakbym miała tam kamienie,dzisiaj 2 gdzie tam okres...i w brzuchu czuję takie hmm nie wiem co,nie boli ale tak dziwnie,w przełyku nadal mnie muli,chociaż żołądek już odpuścił :-) ale jak zjem jest ok,więc muszę jeść i jeść hehe idę się wykąpać

Ostatnia edycja:
hej!

śliczne te Wasze dzieciaczki!!!

ja stwierdzam już oficjalnie, że owu w tym cyklu nie będzie...

szkoda bo poprzedni wykres taki śliczny był, nastawiłam się, że i ten będzie równie piekny no a tu zonk...

zaczynam podejrzewać, że coś jest nie tak z moim jednym jajnikiem (tylko nie wiem z którym), bo z tego co czytałam to często owu jest raz z jednego jajnika raz z drugiego. Wszytskie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w poprzednim cyklu jest duże prawdopodoieństwo, że owu była no a teraz klapa...

znajdę tego drania przez którego nie mam owulki i się z nim rozprawię :-)

ja tam się do pociągu nie wpycham, ale miło mi będzie w wagoniku za miciur-ką się znleźć:-D

karola- mój lewy jajnik nie działa, ale ja mam na nim dużą cystę i ginka od razu mi powiedziała że z niego już nic nie będzie. Za to patrząc po objawach miałam owu praktycznie co miesiąc z prawego. U Ciebie pewnie potrzebny by był monitoring cyklu żeby obczaić co i jak...

reklama
Miciurka- cudne zdjecie i gratuluje syna!!! :) ciesze sie ze wsyztko ok- kurcze widzicie nasze listopadówki robią sie cieżarówki jendna po drugiej super wyglada nasz pociąg!!!!

Tilucha-waritako gdzie ja bym Was zostawilam- tesknilam strasznie- ale jak pisalam czasu i glowy nie mialam zeby pisac- a z drugiejs trony nie chcialm was zadreczac opowiesciami zimnej tresci bo i po co- przed swiętami!

a gdzie Akukus??? trzymam za Ciebie kochana ciągle kciukaski:*

a Kasoku?

Karola kochana- moze to taki statystyczny cykl bezowulacyjny- niekoniecznie wina jajniora- no ale jakby tak- to tak jak piszesz- ustal odpowiedzialnosc ktory to taki beszczelny i sie znim rozpraw!!! oczywiscie kciuki zawsze zacisniete!

Anabelko piszesz o podobnych objawach do moich...czekam z zapartym tchem...

a teraz lece spac bo juz mam zjazd ....gorzej jak dziecko..od 20 juz jestem jak pijana:P dobranoc kochane i do juterka:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry