reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku faktycznie Ci przybyło,ale w tej ciąży tak przecież nie musi być,starsza jesteś i inaczej może zareagować Twój organizm ;-)

karola a liczysz tyg od ostatniego okresu ? :-) jeśli tak to nie licz,policz np.2 tyg fazy lutealnej plus 2 tyg dodatkowo,ja nie podałam u ginekologa że okres miałam w czerwcu tylko że 12 lipca i wiek ciąży wg bety i usg się zgadzał,bo czy ma się 4,5,6,7 czy nawet 8 tygodniowy cykl to w dniu okresu wyjdzie i tak ciąża 4 tygodniowa i od tego policz tygodnie,ale najlepiej później niż wcześniej,ja serducho usłyszałam w 8 tygodniu bo tak byłam na usg

Akuku pompowane lepsze w zime,piankowe hmm też dobre byle dobrze amortyzowały na nierównych chodnikach,może nie będzie tak źle co :-)

a ja już dzisiaj mam dość,dopiero tyłek posadziłam

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko juz m spakowal kola i jednak wyslemy do niemiec niech mi wysla pompowane... 20 f idzie w smieci..trudno sie mowi. Ale ja wole pompowane , ogolnie lepiej amortyzuja pompowane..mialam z Alexem z tylu pompowane z przodupiankowe i jak np. Byla kostka to musialam przy niemowlaku podnosic przednie kola , bo trzeslo nim.a tu bede miala wszystkie pompowane, raczej nie maja mi gdzie peknac te opony bo po gwozdziach i szkle nie jezdze. Tamten wozek. Byl uzywany jeszcze przy Vikim troche...pozniej mialam ritax b dual dla niech obojga z piankowymi i wlasnie wkurzal mnie ten odglos jak szlam... ale juz Viki nie byl taki malutki wiec i wibracje nie przeszkadzaly mu... m mowi ze widzi ze zadowolona nie jestem i woli dolozyc te 20 f niz zebym ja pozniej marudzila hehehe.

Ja tez dzis zmeczona jestem, maly w nocy spac nie dal, mialam rano odespac ale m znowu dostal ataku bolu czegos i nie wiemy juz co to ... 20.11 bedzie mial koronoskopie wiec moze sie dowiemy. Potem poodkurzalam, kurze i pomylam podlogi, wstawilam pranko z kombinezonami bo na tum dniu ognia upackali, teraz druga pralka idzie...usiluje doprac Alexa kurtke recznie bo jest od smaru od roweru (raz ja ubral ) ... buty im wymylam i tak kurde wymieniac moge... a jeszce przydaloby sie poprasowac...ehh 2 zalegle pralki plus 2 terazniejsze ..ehh ..musze to zrobic i poprac dzieciece bo hmm blizej niz dalej, a ja coraz mniej sil mam...

Dzis przyszedl list od szefa m ze jednak chce go zwolnic i ma przyjsc na spotakanie 12.11 by ustalic na jakiej podstawie go zwalnia... najbardziej smieszy mnie w liscie to ze napisal ze moze sobie wziasc osobe reprezentujaca (ktora nie moze sie odzywac) ale to ma byc pracownik firmy (a pracuje tylko szef i m) albo ktos z union a to sie m nie nalezy bo w tej malej firmie nie oplaca sie skaldek na union representative... hahahaha

Dobra ide herbatke wypic. Milego wieczorku.

No i w nocy odwiedzi nas wrozka zebuszka ... Alex wyplul zeba razem z pasta do zebow, a ze szczoteczke ma elektryczna to troche mu pomogla z tym zebem hehe. Alex cieszy sie jak gwizdek ze zabek wypadl i ze wrozka mu pieniazka przyniesie. Zdjecie z zabkiem zrobilismy na pamiatke.

wow Akuku - gratki dla Alexa:-D:-D:-D
moja ma jeszcze wszystkie :sorry:

ten szef twojego m to jakis niepowazny koles, serio :wściekła/y::wściekła/y: co on mysli ze to jakas cholerna zabawa w kotka i myszke??
pracuje, nie pracuje, pracuje, nie pracuje :angry: przeciez wy macie rodzine!!!!! masakra jakas..

zaplacil mu w koncu za tamte tygodnie??

ja mam pompowane kola :tak:

Tilli bo pompowane sa lepsze nooo..m juz spakowal..dzis wyslemy.
Co do szefa m to on jest nienormalny ale niech go zwolni bo bezrobotny bedzie dostawal regularnie a ten nam wisi za 5 tyg. Plus holiday za caly rok..

Alex jaki szczesliwy ze znalazl kaske pod poduszka hehe..calego funta..coby sobie sam zebow nie wyrywal hahahah. W poniedzialek idziemy do dentysty bo akurat wizyte mamy.

Milego dnia ide dzieci do szkoly szykowac.

Tilli no ja moge rodzic za 49 dni hahaha max za 70... nie wiecej.

A czas mi leci ja szalony.. okropnie szybko.
Musze sie zabrac za przemeblowanie I pranie ciuszkow prasowanie I torby popakowac...aaaa
Nawet nie wiem kiedy mi tygodnie mijaja....

Witam sie i ja.

Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta :)
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71 :)
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina :) Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy :) No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty :)

Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra:)

Emilko okej to czekam do jutra z grwtulacjami..ale wlsnie wczoraj weszlam na Twoj wykres I dziwilam sie ze testu nie zrobilas tam jednak kreska byla...aa ciesze sie ze pecherzyk ciazowy jest I trzymam kciuki za jutrzejsza betke... karola weszla za limonke..a Ty widze Kamilke z wagonu wyganiasz.

reklama
Do góry