reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Halo halo a co tu taka cisza!!!! Nie obijać się mamuśki!

karola- gdzie jesteś?
Tili, Akuku- piękne kąciki będą mieć bąble :-). Nie ważne ile miejsca, ważne że z miłością.

Anabelka- połówka, kiedy to zleciało?

kasoku- jak się czujesz?

reklama
hej Kochane, Tili ladnie urzadzilas kacik ,tylko czy dzidzi nie będzie wialo, bo lozeczko kolo okna stoi?????

ja dzisiaj umieram, brzuch podszedł mi do gardla i mu duszno na maxa, modle się o to, żeby Mlody zmienil pozycje,bo musze dużo jeszcze porobić, m na dyżurze, a tu sapie, dysze i się stracham, bo nie lubie omdleń :no:

dziewczyny uswiadomilam sobie, ze wlasnie mija rok od śmierci teściowej :-(

Ostatnia edycja:
Halo halo a co tu taka cisza!!!! Nie obijać się mamuśki!

karola- gdzie jesteś?
Tili, Akuku- piękne kąciki będą mieć bąble :-). Nie ważne ile miejsca, ważne że z miłością.

Anabelka- połówka, kiedy to zleciało?

kasoku- jak się czujesz?

nie wiem,szybko poszło co nie,grudzień chyba też zleci bo święta itd.
potem chyba znowu będzie się dłużyć albo i nie bo wyprawkę będę kompletować od stycznia :-) wózek dopiero w marcu bo największy wydatek

hej Kochane, Tili ladnie urzadzilas kacik ,tylko czy dzidzi nie będzie wialo, bo lozeczko kolo okna stoi?????

ja dzisiaj umieram, brzuch podszedł mi do gardla i mu duszno na maxa, modle się o to, żeby Mlody zmienil pozycje,bo musze dużo jeszcze porobić, m na dyżurze, a tu sapie, dysze i się stracham, bo nie lubie omdleń :no:

Ty to biedna jesteś,drobna z brzuchem a w nim kolos :tak: może Ci się poszczęści i opadnie brzuszek szybko,mnie się obniżył dość szybko,nie tak jak mówią że przed porodem,mnie opadł już na początku 30tc bo odrazu lepiej mi się oddychało :-)

Dzisiaj dziewczyny za długo pospałam,więc nie myślałam o tym by nie jeść bo się spieszyliśmy ,zjadłam kluski na parze hehe i nie puściłam pawia :-D :-) jutro spróbuje zjeść normalne śniadanie może mi przeszło to puszczanie pawia :-)
U Nas troszkę śniegu spadło w nocy ale się stopił,teraz padają większe płatki ale się topią,jakoś nie lubię zimy:sorry:

haha, Anabelko przy Matysce brzuch nie opadl, bo nie weszla w kanal, tutaj może być podobnie, niestety.

no faktycznie,ale to kolejna ciąża więc może być lepiej,no u mnie ta ciąża przebiega lepiej,ale Kuba zszedł nisko bardzo szybko,potem w szpitalu byłam bo się bali że wcześniaka urodzę a potem jak przyszło co do czego to nie wylazł bo w ten kanał się nie mieścił haha :-)

Hej , Kasoku wspoczuje... mi sie maluch obizyl ...jest tak nisko ze w pachwinach go czuje, nie moge siedziec stac chodzi..masakra... a chcialabym cos porobic... juz chce styczen bo zwariowac idzie. Ta ciaza mi najbardziej w kosc dala...nawet ruchy dziecka sa bolesne eh.

Milego wieczoru.

Wtam wszystkie z rana,

Karola gratuluje i ciesze sie ze wreszcie sie udalo!

Kamilka cudne malenstwo, niech sie dobrze chowa.

Wpadlam zeby powiedziec ze 15 listopada urodzilam trzech cudownych chlopcow, sa zdrowi i identyczni! Od tamtego czasu sa na neonantologi jakoze to wczesniaki. Joshua, Matthew i George maja juz dobrze ustabilizowane karmienie, jedza co 4.5 godziny i na pewno beda w domu na weekend. Jestem u nich kazdego dnia, a jak jestem w domu to zajmuje sie moja corcia i domem, do tego dochodzi sciaganie pokarmu ale z tym to juz konczymy bo chlopcy jedza wiecej niz jestem w stanie im dac a poza tym jak beda w domu to i tak beda na formule. Juz teraz trzeba robic pol na pol bo to takie male glodomorki.

Pozdrawiam wszystkie bardzo goraco i zycze szczesliwego rozwiazania Tiluchna, Akuku, Anabelka, Krowkabordo I Karola.

Do uslyszenia:-)

Słoneczko ale się ciszę. Gratuluję z całego serca! Należała się Wam taka gromadka!!! teraz dużo sił i wytrwałości bo miłości na bank nie zabraknie!

jak będą chłopaki w domu to wrzuć fotkę urwisków :-)

Karola- no to super, ze wszystko ok :-)

reklama
Hej , Kasoku wspoczuje... mi sie maluch obizyl ...jest tak nisko ze w pachwinach go czuje, nie moge siedziec stac chodzi..masakra... a chcialabym cos porobic... juz chce styczen bo zwariowac idzie. Ta ciaza mi najbardziej w kosc dala...nawet ruchy dziecka sa bolesne eh.

Milego wieczoru.

ani wysoko ani nisko nie dobrze :-)

sloneczko121 podziwiam Cię,no to życzę dużo siły bo się przyda no i byśmy chcieli w miarę możliwości jakąś foteczkę tych okruszków :-)

tili zgłoś się

Ostatnia edycja:
Do góry