• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko to zycze by slus plodny pojawil.sie na dniach :-)
Heh ja ju czekam.na @ potem testy owu owulacja I koniec, nie mierze tempki po owulce nic nie sprawdzam. I bede czekac 2 tygodnie. :-)
Hehe wiem co myslicie ze nie dam rady, ze bede testowac a tempke.miefzyc 10 razy na dzien hehehe... No sama ciekawa jstem ale postaram sie byc silna.

reklama
ja jeszcze oficjalnie bede mierzyc nastepny miesiac- chce zobaczyc jak wyglada u mnie faza lutealna- zeby wiedziec ile ma dni itp- troszke wieksza wiedza na temat mojego ciala mi sie przyda:P

zbieram sie na kurs na uniwerek..bede wieczorkiem....a ranooooooooooooooooo sie bede mierzyc - mam nadzieje ze nie bedie spadac ..a jak bedzie no to cycki do gory i czekamy dalej....
zaczyna mnie kusisc zeby zrobic test- ale na samą mysl o tym mam skrety kiszek i bole stresowe!!! serce bije mi szybciej- i na bank sie nieodwaze zrobic tetsu :D
moze we wtorek....

Die jak mnie cos kusi to jestem moment do realizja... Slaba wola :-(
Trzymam kiuki by tempka nie spadla :-) a ja poprosze by spadla jak ma spasc znczy zeby jutro sie juz wszystko wyjasnilo.
Pomysle czy nie mierzyc sie dalej by wlansie poznac swoj.organizm... No zobacze jeszcze:-)

kurcze szału dostane jajniki dawają się we znaki hmm z tą temperaturką u mnie to różnie ja wiem że jak sie później ja zbada to jest niewiarygodna ale dzis o 11 miałam 37.1 ehhh wkurza mnie to mierzenie bo ja nie wstaje o tej samej porze bo praca co drugi dzien i wstaje o 2.30 a normalnie o 7 rano ehh szkoda gadac test wyszedł dwie znów grubaśne krechy a na wykresie ni widu ni słychu o owulacji o co kaman :/:/:/
eek.gif
eek.gif
eek.gif
eek.gif

niedz. serduszkowanie
poniedz. przerwa
wtorek serduszko.
sroda przerwa
czwartek serduszko
od kiedy mam liczyc aby zatestowa.

szału dostane pieprzne tym i kurcze juz sie wkurzyłam

Ostatnia edycja:
Limonka ja Ci juz wczoraj.pisalam zebys meczyla swego bo jeszcze nie raz zateskni I bedzie.prosil o takie.przytulanki :-)
A co do tempki to niestety trzrba mierzyc o tej samej godzinie :-( polegaj na testach owu. Podobno po pierwszym pozytywnym juz nie powinno sie robic I do 39 godz. Powinna owulacja. Ja mialam 6 dni pozytywny test owu a w drugim dniu byla owulacja wiec moze I Ty tam masz.

Limonka testy owu powinno.sie robic ok. 17 albo kolo poludnia. Sprobuj moze teraz zrobic test owu ?? Tylko.pamietaj ze dwie godzjny bez picia :-)
A I jak robisz test owu. Rano to hormon moze byc z.poprzedniego dnia.

akuku hmm test dzisiaj robiłam tak o 9 rano i wyszły dwie tłuste i wczoraj tez robiłam ale juz o 17 i również dwie tłuste jajka mnie kują a w tamtym miesiącu jak tylko zrobiłam test wyszło że owu jest następnego dnia pojechałam do mojej gin i sprawdzała to endrio juz wysyłało sygnały na seksiora bo ostatni moment. Hmm ale teraz nie wiem czy rzeczywiście każdego miesiąca jak cie kują jajole to jest owu hmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry