• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku hehe usmialam sie z pomylenia pojemniczkow hahaha :-) a potem facet nic nie wiedzac zostal ojcem kolezanki z forum hahaha
A co do antydepresantow to fajnie ze mozna brac I sie starac, ale kurde zycie bez orgazmow?? Dziewczyno to dopiero depresja Cie dopadnie :-P
Zrob to co uwazasz za stosowne :-)

Ciasto na faworki chlodzi sie w lodowce. Zaraz bede smazyc.

reklama
kasoku Ty kocico!!!! świetnie wygladasz!!!

a ja pochwalę się, że też byłam u fryzjera przedwczoraj :happy2:

ale za długo nie nacieszyłam się piekną fryzurą bo od wczoraj tylko leże i smarkam bo mnie choróbsko dopadło i wyglądam koszmarnie :-(

limonka do wyrka, boboseksować się kochana jak owulka jest to cza korzystać :-)

akuku no stress, nie mierz tak często tempki to i tak to nic nie zmieni, jak fasolka ma być to będzie, a jak nie to mierzenie tempki nic tu nie pomoże, trzeba czekać do dnia @ i tyle, wiem, że łatwo się mówi ale ja jestem zdania, że lepiej się nie nakręcać i potem miło się zaskoczyć niż boleśnie rozczarować.

kasokupomijając fakt, że jest PASKUDNA w smaku to nie było aż tak źle. Wkurzało mnie trochę takie ciągłe uczucie bąblowania w brzuchu i wzmorzone gazy... w sumie aktualnie nie biorę Luteiny a dziś też mam takie uczucie bąblowania :eek: :confused:

kasoku ojjj beda cie brac ojjjjj beedaaa :-D:-D:-D:-D a potem gigant familia wyjdzie wiec tam sie do ciebie wprowadzimy :D:D:D:D:-D szykuj konta nam :zawstydzona/y::-D:-D:-D ale sie usmiałam
eee tam da sie życ bez orgazmów choc teraz jak je mam z moim G to aż mi sie sam pyszczek smieje :-p:-p:tak::tak::-D:-D

dzis was opuszczam bo chłop na treningu i mam dla siebie całyyyyyyyyyyyyyyy telewizor i władze :D w pilocie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
limonka, kasoku dechy mam z was :-):-D z tymi pojemniczkami to genialne było :-D;-)

akuku
mam niewydolność ciśnieniową szyjki czy jakoś tak z tym słowem ciśnieniową... i do tego zespół atyfosfolipidowy czyli mam za gęsto krew. dlatego w sumie w zastrzykach clexane brałam, teraz gin ten mój obecny twierdzi ze to z pewnością nie jest przyczyna wczesnego porodu ale oczywiście ja twierdze inaczej, szkoda tylko że mi nie chce przepisać clexane. każda z nas by to przeżyła mocno. mój Antoś sie w listopadzie urodził dokładnie 12 tego i zmarł 13tego w piątek po dobie... ja się urodziłam 13 w piątek, a mój jasiek tez sie urodził w listopadzie więc jakbym trzecie dziecko urodziła w listopadzie to już kosmos by był... hehe :) wiesz... kiedyś myślałam że Antoś się narodzi w nocym Ciele tylko pod innym imieniem... ale już w to nie wierze, nie może tak być bo czuje poprostu jak tęsknie za nim, myśle co tam u niego wśród aniołów wiem że tam na mnie czeka sobie żeby mamusie kiedyś przytulić, ja wiem że on jest ze mną cały czas i pilnował jaśka w brzuszku.... Mój kochany zawsze będzie przy mnie i będzie mnie strzegł od złego wszystkiego. Teraz kiedy mieszkam bliżej cmentarza to przynajmniej czesciej u niego bywam bo jest pochowany razem z moją siostrą, która się urodziłam w 32 tc ale martwa bo mamie w brzuchu mojej zmarła (przez dużą ilość przeciwciał) no i tak ... ehh aż mi łzy poleciały ...

ide wprowadzać umowe bo mam stos choć kilka musze wprowadzić i ide wymolestować męża, pachwiny mnie bolą może w końcu dostane tej owulacji zasranej ! agggrrr:sorry2:

Limonka no jak.sie nie ma to sie da,ale ja np. Wole sie nie kochac niz nie miec orgazmu... Nie lubie momentu kiedy jestem rozpalona a cos nam przerwie I wtedy taka nabuzowana chodze.
Jejku jaki ja mam kaszel :-( :-( az mnie wszystko boli :-(

Faworki usmazone jutro tylko cukrem pudrem posypie.
I podziele na dwie miski bo Viki w drugiej grupie bedzie... I cale przedszkole nakarmie jutro faworkami o jablecznikiem.

Missiiss baardzo mo przykro I napewno tesknisz I zawsze bedziesz :-) I Twoja siostra jeszcze :-( nawet nie wiem co mam napisac :-(
Nie chcialam zebys sie smucila, przepraszam.

reklama
missiissku tulam mocno, duzo zlego przezylas, bardzo mi przykro:-(

karola a ty w kazdym cyklu a wywolanie bierzesz luteine???boje sie, ze ja juz ormalnie @ nie dostane cholercia i bede musiala sie faszerowac ta luteina, a paskudnie sie po niej czuje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry