• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku
lubie go wspominać tylko nie lubie mieć widoku białej trumienki chowanej do ziemi bo wtedy sobie pluje w twarz ze jak go rodziłam to zamknęłam oczy a później go przewieźli na oiom do dzieciecego szpitala i go nie widziałam :-( bardzo tego załuje i mam ogromne wyrzuty sumienia. mój mąż go tylko widział jak go ubierał do becika :-(:zawstydzona/y: dobra przepraszam nie moge już o tym pisać.... przeprasza,...

kasoku
ja po lutce czuje się normalnie i napewno bym jej nie brała więcej jak 10 dni obojętnie czy @ by przyszła czy zostały by na ten okres plamienia. mi jak przeszły to tak jak pisałam nie miałam okresu zaczęłam clo i miałam wtedy w 14dc owulke a teraz po luteinie w kolejnym cyklu i owu brak jednym i teraz wiec jej nawet już nie biore bo mnie krew zalewa z nerwow ze jej nie mam...

reklama
Dobry wieczor wrocilam- przelcialma Was pobierznie bo mi zaraz laptop padnie a nie chce mi sie isc po kabelek

Missis
zostawilam Ci po wykresem kometarz i "instrukcje" :P moze Ci to pomoze ustabilizowac wykres wzgledem roznic czasowych w pomiarach:P

Jestem padnieta wiec jutro sie ustosunkuje do reszty!

Dobranoc moje kochane:) dojutra- i jakby Wam nieprzeskadzalo prze noc potrzymac kciukasow za moja tempke bede widzieczna:*

die
juz zagladam i dziękuje z góry :) jeśli się da to ja najwidocznie tępa sztuka jestem :-p

kurcze die a ty na npr mi cos wkleiłaś?? ja mam nick taki jak tutaj a i wykresu nie mam bo nie moglam zrobic z dat okresu wstecz więc nie mam nic pod wykresem

Ostatnia edycja:
Missiiss nie mniej do siebie pretensji :-( wcale sie nie dziwie ze zamknelas oczy :-( balas sie ...
Baaardzo mi przykro... Zycie jest nie fair :-( przykre ze tylko jedna dobe mogl przezyc :-(
Powiem Ci ze Cie podziwiam ze jestes taka silna... Ja placze bo @ sie zbliza, bo sie nie udalo...a ludzie maja gorsze problemy.

ale nie mam die nic albo znalezc nie moge. ja to w ogole prowadze wszystko w zeszycie bo pozniej i to do gina moge wziać bo takie w takimprogramie mnie nie kręci ale w sumie fajnie by było mieć tutaj na forum co i jak

akuku
nikt nie mówił że będzie łatwo, niestety. wiesz już mi nie szkoda takich matek ktore trac≥a te dziecie tylko tych dzieci... kurcze co taka mała niewinna istotka odchodząc na drugą strone może czuć... przecież to straszne jest. a jak juz mi dod omu pocztą przysłali cały opis ze wszystkich godzin co mu robili, i o której zgon nastąpił to poprostu zamarłam... nie nawidze tego czytać jak to znajde jakpapiery jakies swoje przeglądam. zycie jest niesprawiedliwe, ale zawsze takie było i będzie, musimy sie cieszy≥ć że mamy te nasze dzieci czy na ziemi czy w niebie ale są i będą zawsze z nami ja w to wierze. ja zawsze w dzien 12-13 listopada na oknie świeczke ulubioną pale i wspominam... nigdy tego dnia nie zapomne

Ostatnia edycja:
Miissiiss masz racje niczemu winne te dzieciaczki :-( napewno czuwa nad wami wasz Aniolek.:-*
Nie zapomnisz nigdy, takich wydarzen nie mozna zapominac ...
a z tymi dokumentami to napewno musi byc ciezko czytac co robili... Ale przynajmniej wiesz ze probowali ocalic Twojego synka.

witam sie z rana hehe zmierzona tem. wyszło 36.7 no i od razu siedze na wykresie wpisuje zaznaczam, i pachhhhh owulacja była 5 lutego czyli we wtorek i wtedy było przytulanko i w niedziele 2 dni przed :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: no i od piątego mnie jajole bolały wiec kurcze juzz nabieram ochoty na testy ciążowe :-D ale dopiero 18 lutego bedzie testowanie ojjj juz odliczam dniochy :D

Ostatnia edycja:
Missiiss :**** tule bardzo mocno

Die - mocno mocno trzymam kciuki, ja wierze mega mocno ze bedziesz nastepna

u mnie ok, czas zapierdziela jak szalony, wszystko dobrze i po prostej;-)

wybaczcie ale nie mam nawet jak nadrobic:zawstydzona/y:

reklama
Dzien dobry kochane

Missis pod diagramem w dół jak zjedziesz są komentarze- dodalam Ci tam dwa- ale moge napisc i tutaj- jak mierzysz temperature wczesniej niz zawsze- wtedy musisz za kazda wczesniejsza godzinke dodac sobie 0,1 stopnia- i to jest przyblizona tempka ktora powinnas miec o tej "prawidlowej" godzinie, a jesli mierzysz później- to z kolei odejmujesz 0,1 dtopnia od kazdej godziny.
Czyli jesli tempke zmierzylas o 11 zamiast o 7 rano- odejmujesz 0,4 stopnia :) wtedy wykres sie mniej wiecej stabillizuje pod wzgledem róznic czasowych podczas pomiarow- jednak jest troche mniej wiarygodny niz miezenie o tych samych godzinach- wiec w miare mozliwosci najlepiej mierzyc systematycznie.
Kochana dzis doczytalam co Cie-Was spotkalo, bardzo mi przykro ale pamietaj ze Antos zawsze zostanie w waszych sercach- tam teraz jest jego dom. Jestes bardzo silna babką!

Limonka!!! super gratki z powodu owulki!!!!! pięęęęęęęęęęknie- daj linke do swojego wykresu !! do 18 lutego nie tak daleko-dedziemy sobie tutaj czas umilac w oczekiwaniu na godota!

Tilluchna bardzo dziekuje za kciuki:) i za wiare ze misie uda- dzis temp. poszła w góre- jeszcze takiej wysokiej nie mialam.....ale ciiiiiiiiii nic nie mówie nic nie zapeszam - czekam...

Akuku testujesz????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry