reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
3 dc fsh, prolaktyna, estradiol, testosteron, lh
12dc lh, estradiol,
22dc prolaktyna, progesteron

chyba tyle, ale glowy nie dam.

Karola moim zdaniem test z popoludniowego moczu nie ma sensu bo zapewne mialas test z apteki o czułości 25 a tego powinno sie robic najwcześniej w dzien spodziewanej @...spokojnie poczekaj kilka dni i zatestuj ;-)

ja robilam 25miu 9dpo o 18 wieczorem i pojawila sie kreseczka ;-)

nie mowie, ze sie nie udalo
wszystko zalezy od tego kiedy odbyla sie implantacja a to juz indywidualna sprawa:tak:

Kasoku - ja nie poradze:-( nigdy nie plamilam po seksie, moze faktycznie okolowoulacyjne ? czas by sie zgadzal
ja bym w ogole nie zaprzatala sobie glowy, skoro lekarz badal i nic nie widzial to nic sie nie dzieje:tak:

tili fajnie, że tak szybko Ci wyszła II kreseczka. Widocznie miałaś duże stężenie hormonu.

u mnie najpewniej będzie jak poczekam do piątku / soboty i jak wtedy wyjdzie I krecha to już będzie jasne :tak:

kasoku - ja w cyklu w którym się udało też miałam jakiś dziwny śluz i czasami miałam takie pobolewania jak Ty opisujesz właśnie po za mocnych przytulankach. Nie przejmuj się tym i teraz to już spokojnie czekaj.

karola - nie nastawiaj się lepiej i nie wkręcaj, lepiej mieć miłą niespodziankę niż gorzkie rozczarowanie :happy2:

spoko lore, nie nastawiam się, że się udało, nastawiam się na moinitoring w nastepnym cyklu, porobie wszytskie badania i zobaczę na czym stoję i co zaproponuje mi gin, może zaczniemy jakąś stymulacje ;-)

reklama
z tą ładnością anabelka to jeszcze mu daleko do ideału :-D bo powinien być zdecydowanie krótszy i skok wcześniej no ale grunt, że skok był w ogóle i, że jest faza wyższych temperatur. :tak:

tak czy siak, jestem pozytywnie nastawiona i nie poddam się, jak nie w tym cyklu to w następnym, będę próbować do skutku :tak:

Do góry