reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

nie wiem dziewczyny ja pitole jestem w szoku
jezu cyce flaki, nie wierze zrobiłam pink express może on się myli????/jeszcze powtorze chyba jutro i w niedziele

krowko jak to odeszla??????? o matko, tak mi smutno, sciskam i tulam

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku ten jest dosc wyraźny i to napewno nie pomyłka :-D ale zeby nie zapeszyc poczekam na test z terminu @ ;-) z gratkami tez poczekam :-p

Kasoku - widze, widze!!!!:-D:-D juuupiii
oby byla coraz ciemniejsza
na razie po cichu Gratuluje

(az wchodze ukradkiem w pracy na internet:-p)

Krowko - straszne:-( nigdy nie wiadomo co sie moze stac...

Kasoku jest kreseczka :) ladna rozowa :-) poczekam na tescik z jutra zeby pogratulowac:-) :D:D oby był wyraźniejszy :D:D
ale tez mysle ze testy się nie myla :D

krowka przykre to baardzoe :( jeśli dobrze widze to krupki młodszy syn dziś ma pierwsze urodziny :(:(
jak to się stało ?

Ostatnia edycja:
Kasoku - mi takie blade kreski wychodziły pół roku temu więc też nie sądzę, żeby u Ciebie to była pomyłka :-) Czekam na wieści jutro rano ale po ciuchu gratuluję ;-) Mam nadzieję, że w końcu się doczekałaś!:tak:

aj ja dzisiaj zyje tymi testami zrobiłam jeszcze owulacyjny w 22 dc (a tak z glupia franc ) i...wyszedł pozytyw, czyli to tez o czyms swiadczy, aj ja jaj, dobra nie nakręcam się naprawdę tylko, taka podekscytowana jestem.

Kasoku wcale sie nie dziwie ze jestes podekscytowana :-)
Pamietam jak ja mialam, ale jest rozowa kreska :-)
Tak wiec powtorz jutro czy pojutrze :-)
Ile masz jeszcze testow.??

reklama
Do góry