• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

26092013875.jpg Może na tym będzie lepiej... Jutro zrobię z porannego moczu. Maść tą mam:) Tam w środku mam się nią smarować?:) Sorki za pytanie, ale na grzybka jeszcze jej nie używałam:)

Załączniki

• 26092013875.jpg
    26092013875.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Paulinka ja tez widze jakis orzeswit, ale zdjecie slabe...sprobuj zrobic bez ruchu albo innym aparatem.

No mnie sie az paszcza cieszy.

Natka jutro poinformuje wychowawczynie... niech pogada z tymi dziecmi i nie wiem niech zabronia im mowic po polsku w szkole, bo one przez to nie maja zadnej kontroli i skad one maja wiedziec ze powinny zwrocic dziecku uwage, bezkarnie sie czuja i tak sie dzieje.

Paulinka no teraz cos tam widac,ale powiem ci ze kiedys dawno tak mialam i co sie okazalo ze tam pod ta membrana jest taki jakby hmmm jak to nazwac rozowy podtrzymujacy pasek i to on daje takie wrazenie....Ale przekonalam sie o tym jak rozebralam test na cesci pierwsze. Powtorz jutro z ranca...A co do masci to z zewnatrz sie smaruj bo od srodka to nic nie da...

No i najlepsza wizyta u ginka a i zero seksu....bo emka zarazisz a potem ot jak bumerang bedzie wracac...Zreszta grzyb zlapany raz bedzie czesto dawal o sobie znac,

paulinka cien widac, ale bardzo slaby. Koniecznie powtorz z porannego moczu jutro. Bede mocno trzymac kciuki, zeby na przeswicie sie nie skonczylo:blink::blink:

akuku noz mi sie w kieszeni otwiera jak to czytam. Dzieci...ostatnio coraz czesniej przekonuje sie ze powinno sie czesc z Nich nazywac niewychowanymi kompletnie malymi potworami, bo co mozna powiedziec o dziecku paro-letnim bluzgajacym na drugie z [powodu widzi-misie czy czegokolwiek innego ? Dzieci w dzisiejszych czasach sa strasznie krzywdzace, strasznie okrutne wobec innych dzieci. Zazdrosc wobec Nich jest dla mnie nie do ogarniecia jak i rywalizacja chocby o to, ktore lepiej wyglada...:no:

Nuuśka chyba muszę kupić normalny test, bo te z allegro jakieś wadliwe... Moje dziecko zamknęło kota w szufladzie. I teraz poszedł i sobie go wypuścił... No skąd bierze takie pomysły?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry