• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka jak pisze natka - ta temperatura na prawde nie jest tak niska, zwlaszcza z zauwaz jestes tuz przed @ a temp. wcale nie spada, dzis wrecz przeciwnie. Ale nie ma co sie nastawiac, czekamy spokojnie na jutro zeby nie zapeszyc :*

Ide sie polozyc dziewczynki :* Jutro nareszcie piatek, sobote mam wolna, ale w niedziele niestety do pracy zmykam.

reklama
paulinka hah ale super Kochana !!!!! :-):-):-) Wiedzialam, ze ktos musi przelamac Nasza zla passe !! Cudownie
Gratulacje !!!!!!!! wklejaj tescior :DDDD
Kiedy Wy sie serduszkowaliscie mi napisz ?? Moze to jest metoda :D

Dopisujcie sie dziewczynki do listy. Zrobilam nowa, tamtej nie chce mi sie szukac.

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10
patu$ - termin @
natka - termin @
kasiol - termin @
tysia - termin @
~~~~~~~~~~~
akuku -
||
paulinka -
||

Ostatnia edycja:
Jeszcze jest za ciemno i mi aparat w tel nie łapie testu tylko całe zdjęcie jest białe... Ale jak się rozjaśni to wrzucę- tak pewnie gdzieś koło 8:)

A serduszek to w tym cyklu naprawdę mało zaliczyliśmy: 1dc, 3dc, 4dc, 6dc, 12dc, 14dc, 17dc i 23dc:) No i raz Nam przerwał przed Końcem Mikutka, więc się nie liczy:)

Kurcze uwierzyć w to nie mogę:)

27092013905.jpg

Załączniki

• 27092013904.jpg
    27092013904.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 45
  • 27092013905.jpg
    27092013905.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
oj Paulniko jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż płakać mi sie chce!!!
jednak jest to możliwe:-D natka , patus :-)

Paulinka kochana wielkie gratulacjeeeeeeee aaaaaaaaaaaa. Udalo sie a faktycznie Twoj wykres nie wygladal ciazowo, widzicie nie ma sie co nimi sugerowac.
O ja cie krece, w koncu sie ruszylo.
Tescik oiekny, ja widze juz kresunie mimo ze rozmazany, a ja tez taka miwlam poczatkowo.
Trzymam kciuki i zycze spokojnej ciazy.
Ps sprawdzwlas juz na kiedy termin ?

No dziewczyny, ktora nastepna hmm?
Ps paulinka sie nie spodziewala czekala na@ i co? Wyluzowanie psychiczne pomava, pomaga ...

Ale mam dobry humor.

A ja dzis dostalam wyplate 50 f mniej niz zwykle o co chodzii? Mam platne co rowne 4 tyg. A placa inaczej ehh
Akurat teraz kiedy kasa potrzebna

reklama
A pewnie, że policzyłam sobie termin:) 06.06.2014:)

Tylko ten mój wykres mnie niepokoi... Nie wiem czy nie biec do lekarza, żeby jakąś luteinę dał czy coś, bo najwyraźniej coś z progesteronem nie tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry