• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Wiecie chyba odpuszczenie rzeczywiście pomaga:) Ja gdyby wykres dawał jakieś nadzieje to na bank nie potrafiłabym wyluzować, a że taki był ni w du... ni w oko to czekałam na kolejny i ten już spisany na straty miałam dlatego o nim już nie myślałam:) ba planowałam w przyszłym cyklu zrobić tarczyce i proklatyne... I do gina na monitoring się umówić:)

A myślicie, że kawy rozpuszczalnej się mogę napić?

To teraz kto następny? Za kogo mam kciuki trzymać?

Ja właśnie wypiłam herbatę Paulinka ;) mandarynkową :-)

Patu$ka no, zdaje się że @ przylazła i powoli zaczyna się rozkręcać. O dziwo- bez jakiegokolwiek bólu brzucha ani nic. Pewnie to "zasługa" tych wszystkich leków na przeziębienie. I teraz myślę co z tym HSG, zapisywać się czy nie... Zresztą i tak nie wiem czy choróbsko mnie nie dyskwalifikuje.

paulinka na pewno odpuszczenie pomaga, tego jestem pewna. Jak widzisz ze cykl spisany na straty to luzujesz automatycznie i nie myslisz tyle. Ciesze sie strasznie, ze sie udalo :tak:
Zastanawiam sie czy jest w tym jakas zaslug ziolek :blink:

natka grrr....przylazla wredota. Nad tym HSG nie mysl nawet tylko sie zapisuj !!! Nie ma znowyu wymyslania, chorobsko nie bedzie na pewno trwalo wieki i szybko sie wykurujesz. Bierz sie za siebie bez gadania bo zobaczysz :* !!

kasiol a Ty nie mierzysz temp. w tym cyklu ?

Poradzcie mi czy dzisiejszy spadek moze byc owulacja ?

Ostatnia edycja:
reklama
nuśśka mierze:) myśle ,ze ovu moja na dniach , co do staranek jakos w tym miesiacu ciągle nam coś wypada, przeszkoadza-mamy dużo pracy na "dole" więc padamy z nóg, albo Kalina chce z nami spać bo się boi i płacze :)

nuśśka twoja ovu chyba dziś, jutro, dwa dni po badaniu to ok 19 mm powinny byc jak nie wiecej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry