• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tylko natka kochana ja wiem na czym stoje i ze IuI tylk o jest naszym wyjsciem no chyba ze cud-naturals sie trafi ale w to watpie...

A Wy? Wy oprocz waszego PCOS nie wieci nic..

A w tyg nie macie mozliwosci zrobic badania nasienia?

No u nas np tylko w soboty je robia ale co labek to inaczej...

Paulinka widac suwaczek juz jest :) No to weszlas w miejsce czekoladki czy jak jej tam bo ona to chyba juz urodzila?

reklama
tak w stu procentach to nie wiesz kochana czy faktycznie tylko IUI u Was zostaje. Owszem, jest to dla Was kolejny krok ale wiesz jak jest- jajowody masz drożne, Ł. wyniki całkiem dobre więc nigdy nie mów nigdy - może zaskoczysz i IUI nie będzie potrzebne. bądź mimo wszystko dobrej myśli...

Ja dzwoniłam do kilku labków we Wrocławiu i nie robią cholera w soboty. A w tygodniu to u nas nie ma opcji specjalnie tam jechać bo nawet na miejscu byłoby ciężko bo M pracuje 10-18... :/

hmmmm...no to ciezka sprawa...ale powinniscie sprawdzic M faceta latwiej diagnozowac...

A ja juz nei hcce myslec naturals IuI czy INV. Mialam odpuscic i odpuszczam...jaknie odpoczne chocby od mysli to niedlugo o niczym innym nie bede myslec...

Czekoladka ma termin na listopad:) Jeszcze w dwupaku jest:)
No suwaczek sobie ustawiłąm, bo po prostu nie mogłam inaczej:)

Natka a do badań nasienia to specjalistyczne labolatorium musi być czy zwykłe wystarczy?

paulinka w zwyklym to tylko posiewy robia. Specjalistyczne musi byc. U mnie jest labolatorium andrologiczne czy cos...i tylko tam robia badania nasienia...

W klinice nieplodnosci tez napewno robia.

U nas mozna w Koninie je zrobic w labku i w Poznaniu na Polnej najblizej

Patu$ a pewnie, takie podejście jest dobre -odpuścić. bo jak będzie miało się udać to i tak się uda :*

Paulinka
dzwoniłam do różnych, nie wszystkie robią ale niektóre takie zwykłe też (np. DIAGNOSTYKA) ale niestety w soboty nie wykonują.

natka kurcze szkoda, ze sie nie uda zbadac zolnierzy,dziwne ze w soboty nie robia badan, u Nas w Katowicach, normalnie do 13 mozna :zawstydzona/y:
Zapisalas sie i bardzo sie ciesze :-) bardzo dobra decyzja ! :tak:

paulinka wysylaj fluidki, zarazaj i rob co chcesz, byle by sie udalo :-) !!

Nuuuśka no tam w jednej klinice można robić w sobotę ale po pierwsze tam trzeba się umówić na konkretną godz (żeby była większa prywatność i wolne pomieszczenie) a na jutro nie ma już miejsc.. A po drugie cena- 175zł..
Także kurczę wszystko się sprzysięgło przeciw nam :/

Lecę ciuchy na jutro poprasować. Miłego wieczoru :*

hej dziewczynki :*

Wpadlam tylko zameldowac, ze czeka mnie najprawdopodobniej pierwszy cykl bezowulacyjny od poczatku staranek :-( liczylam, ze tempka dzis podskoczy, chocby troche, a tu nic z tego niestety.
Od jutra biore wiec Luteine jak napisalyscie po 1 tabletce dziennie. Plakac sie chce cholera...cos co mialo niby pomoc tylko mi we wszystkim namieszalo. Mam nauczke. Nigdy wiecej stymulacji.

Milego dnia :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry