Nuska albo trafiliscie w moment najwiekszego rozwarcia szyjki w trakcie owu i wszystko ladnie zassalas. Ja tez tak miewalam, moja kol. Wlasnie z takiego zaszla w ciaze, ale nie ze chce Cie nakrecac, tylko mozliwe ze zaciagnelas wszysciutko jak odkurzacz. Nie mysl o tym.
Natka tak to juz jest z facceetami... hehe
A co do@ to mi tez sie takie dziwne zdarzaly...
A ja dzis bylam na ryneczku i kupilam uwaga 4 kombinezony zimowendla maluszka hehehe, jeden brazowy misiak, 1 bialy misiak i 2 inne tez biale, ale jeden na 0-3 reszta na newborn.
A 2 juznmialam w domu na newborna tylko jakies duze mi sie wydawaly hee.
Ale nie martwie sie ze mam duzo wrecz zadowolona jestem, bo wiadomo, dziecko moze ulac, czy sie obkupkac tak ze wszystko brudne. A ja nie bede sie martwic bo mam kilka. Z tym ze zastanawiam sie czy nie beda za duze bo moje maluchy 50 cm sie rodza. No zobaczymy.
Ale jeden w sklepie to ok 20 f a ja za 2-3 f kupilam.
Kupilismy dzieciom po zabawce nowej, mocnej Alex samolot wojskowy, a Viki samochod terenowy z otwieranym bagaznikiem drzwiami i maska, za cale 50 p sztuka, a 50 p to jak 50 gr. Az zal bylo nie brac.
Wczoraj wieczorem poklocilam sie z m i jakos dzis mam slaby humor, najchetniej poszlabym spac ahh.
Wogle maluch mnie znowu w nocy kopniakami budzil, nie podoba mu sie jak na plecach leze hehe i wtedy bombarduje wiec klade sie na bok i spimy jakos.
Milego dnia