• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :*

Nuuuśka czekaj do 3 wyzszej ale moim zdaniem to owu :-)

Kasiol nie ma sensu testować bo tempka niziutko jak dawno nie bywało :-) a u Ciebie owu lada dzien :-)
Piękny kolor lustra, zdolniacha z tego Twojego M :-)

Akuku uroki ciazy :-)

reklama
akuku tak, biore lutke po 1 tabletce dziennie pod jezyk od wczoraj :blink: Powinnam brac jej wiecej czy zostac przy tej jednej ? jak uwazasz ?

kasiol piekne macie to mieszkanko, widac ze bardzo przestrzennne :-) a lustro piekne, u Nas zdjecia Oli na scianach wisza w ramkach zrobionych przez Ł. i pomalowanych :happy2: co do spadku to dobrze, owu przynajmniej bedzie czasowo a to najwazniejsze. Usg mam w srode kolo 18, wiec zobaczymy co i jak.

tysia dzien dobry :)

natka zobaczymy co sie podzieje jutro :blink: alez ja sie do bani dzis czuje ! Tobie chorobsko przeszlo ??

dzięki dziewczyny:) ty bardzie mnie cieszy ,jak piszecie o przestronności-bo to mieszkanie jest z tgz. "niskiego parteru" czyli ma wysokość w pomieszczeniach max 215 cm:) starałam sie aby wyglądało jaknaj przestronniej-dlatego dużo jasnych elementów:)
paulinka jak sie czujesz?
nusska ty po ovu na bank:)

akuku heh wiesz co wole sie kogos poradzic niz bazowac na tym co gin zapisala, bo to ta sama ktora na oko przepisala po 1 tabletce CLO wiec mniemam ze jest zbyt kompetentna zwlaszcza jesli chodzi o takie kwestie :zawstydzona/y:

Hej!

Jestem po ciezkim weekendzie...mialam tyle rboty ze szok ale wczorajsze 40lecie sie udalo :)

Rodzice szczesliwi a to najwazniejsze...

Jeszcze raz mialam z Ł rozmowe...postanowilismy, starania odpuszczamy co ma byc to bedzie tempki nie meirze nie chce sie denerwowac spinac i myslec...

Do mierzenia napeweno wrocie ale mysle ze po nowym roku...

Bede do Was zagladac jak sie da ale od dzis zaczals ie sezon w sadzie znowu no i tak o to mam prace od 8 do 16 na powietrzu :)

Nie nudzi mi sie bynajmniej w domu.

Nuuuuska piekna owu :)

Akuku fajniutki brzuszek :)

Paulinka a Ty jak tam?

Jejku ale jestem zmęczona jakaś dziś... Pewnie przez to że po kilku dniach trochę dłuższego spania musiałam znowu do pracy wstać wcześnie...

Nuuuśka herbata z cytryną i wygrzewać się żebyś się nie doprawiła!
U mnie już lepiej ale katar nadal lekko mam, a kaszrl to masakra! Jakbym zapalenie pluc ci najmniej miala. Mam nadzieje ze szybko przejdzie...

Paulinka nie wiem czy pisałaś i przeoczyłam czy też nie ale kirfy do gina się wybierasz? Sprawdzałaś czy betka ładnie przyrasta?:-)

Patu$ka najważniejsze ze się impreza udala :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry