• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka hehe tak wlasnie Twoj wykres trzyma mnie "przy zyciu" :wściekła/y: Szczesliwe ziolka ach...u mnie tez drugi cykl brania ich :-) a mowilam, ze one potrafia wiele, to nikt mi wierzyc nie chcial ;>

tysia lepsze takie nastawienie niz znowu czekac na cud a potem sie rozczarowac :zawstydzona/y:a jak u Was ??

akuku heh a to Ci bobas :-) pamietam jak Ola mi nogi i rece pod pepek wkladala .....ala !! jak to sobie przypomne, jak sie wypychala, pod zebra pchala a potem lokiec z brzucha wystawal :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mnie wypchało... Aż normalnie wyglądam jak w ciąży!! To chyba wzdęcia jakieś muszą być...
01102013917.jpg

Lustro mam brudne, ale dzisiaj mam dzień lenia i nic nie robię!!:)

Załączniki

• 01102013917.jpg
    01102013917.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 47
Hej. Ale u nas młyn w pracy!! Ach na nic czasu nie ma, dopiero śniadanie jem :-)

Paulinka no @ się nie rozkręciła- dosłownie delikatne plamienie tylko mam. Nie wiem o co chodzi, ale staram się o tym nie myśleć, nie martwić bo wystarczy że innymi sprawami się stresuję...

Nuuuśka znam to... Też tak miałam parę dni.. Wracaj do zdrowia szybciutko :*

hey nie wiem czy mnie jeszcze pamiętcie dawno się nie odzywałam. Nadia waży już 2 kg powoli przygotowywuje się do porodu naturalnego bo już mi się obróciła główką w dół. Jeszcze kilka tyg. i będę tulić maleństwo. Co u Was ?

czekoladka pewnie ze Cie pamietamy, szczesliwego rozwiazania zycze :)

natka kurcze dziwna ta Twoja @ .... ale temp. nisko wiec wszystko powinno byc ok.
Mam nadzieje, ze do jutra sie wykuruhe uch....

paulinka sliczny wydety brzuszek :)

czekoladka ostatnio nawet któraś z nas wspominała o Tobie :-) ale ten czas leci- już praktycznie na finiszu jesteś :-)

Nuuuśka, Paulinka nie wiem o co chodzi ale pewnie w czwartek wszystko się wyjaśni bo pewnie usg też zrobi.
Co do bezowulacyjnych to wątpię żeby to było przyczyną bo przed leczeniem miałam cykle bezowulacyjne a @ tak obfite że lepiej nie mówić..

ja nie wiem co sie dzieje w ogole ostatnio w tych Naszych cyklach...wszystkie pomieszane jakies takie ze szkoda gadac normalnie. Chyba jedyny szczesliwy byl u paulinki bo z bezowulacyjnego zrodzila sie fasolka :blink:
Nie wiem jak to jest z tym CLO, czy on moze az tak namieszac jak u mnie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry