Nuuuśka
..kocia mama ;]
hej dziewczynki
akuku kurcze ale pech
normalnie az wierzyc sie nie chce, na prawde jakies fatum samochodowe 
kasiol eh sezon przeziebien niestety. U mnie wcale nie lepiej, katar taki sam jak wczoraj, oczy dalej jak u krolika nie mowiac o obszczypanym nosie. Temperatury powinnam w ogole nie nanosic, bo oczywiscie nie zadzwonil mi budzik i zmierzylam o 6.15 kiedy sie przebudzilamm, odjelam 0,1 choc powinnam 0,2, ale jakos ten cykl i tak jest dla mnie tak do bani, ze juz mi wszystko jedno
akuku kurcze ale pech
normalnie az wierzyc sie nie chce, na prawde jakies fatum samochodowe 
kasiol eh sezon przeziebien niestety. U mnie wcale nie lepiej, katar taki sam jak wczoraj, oczy dalej jak u krolika nie mowiac o obszczypanym nosie. Temperatury powinnam w ogole nie nanosic, bo oczywiscie nie zadzwonil mi budzik i zmierzylam o 6.15 kiedy sie przebudzilamm, odjelam 0,1 choc powinnam 0,2, ale jakos ten cykl i tak jest dla mnie tak do bani, ze juz mi wszystko jedno

czekamy na dalszy rozwoj wydarzen, na lewym jajniku brak plynu i czegokolwiek innego, wiec w tym miesiacu na pewno pracowal prawy jajnik. Martwi mnie tylko co zreszta zauwazyla gin, ze mam bardzo cienkie endometrium - 8mm :-( kurcze toz takie to przy owu powinno byc a nie po... zreszta powiem Wam ze ja odkad pamietam, mialam wiecznie jakies takie marne to endometrium. A to raczej nie dobrze prawda ?
sa jakies preparaty na poprawe jakosci i przede wszystkim grubosci endometrium ? i w ogole z czego to sie moze brac, ze mam takie cienkie ? tzn nie wiem jak bylo poprzednio, moze to ten cykl rzeczywiscie jakis felerny jest, ale martwi mnie to.