• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
kasiol haha my czasami mamy wtope z Ola, bo ona rano bardzo wczesnie wstaje, po cichu wychodzi z pokoju i juz pare razy by Nas przylapala ale zawsze udaje sie odskoczyc w ostatnim prawie momencie :laugh2: U Nas staranka roznie, bo przez nocne zmiany Łukasza, czas mamy tylko w ciagu dnia, ewentualnie wieczorem kiedy Ola pojdzie sie kapac:wściekła/y: bo o 21.30 Ł. juz wychodzi. Myslisz, ze to moze byc owu ? Wiec wykorzystam jeszcze Ł. wieczorem :-) a co, jak sie starac to pelna geba i nie tylko :-)

Kasiol ja przerwę od CLO mam już id połowy wakacji :-)

Patu$ka wyczytałam gdzieś, na jakims forum ze dziewczyna była zapisana, przyjechała na hsg ale jej nie zrobili bo byla chora... I stad moja watpliwosc :-)

Nuuuśka to moze byc owu, działajcie :-)

Paulinka, przypomnij ile się staraliscie?

Jejku, ale się ciesze ;) Kolezanka z pracy az pytala dlaczego taka zadowolona caly dzien chodze ;) No co jej powiem - że kolezanka z forum zafasolkowała ;) :rofl2:

Natka - zapytaj lekarza jak z tym przeziebienem.

Jeszcze poobijam sie godzinke w pracy i spadam do domu. Tzn na budowe ;)

Pewnie, że powiedziałam:) Wczoraj jak wrócił z pracy to zapytałam go ile kresek na teście widzi- on do mnie, że jedną, a tak druga to taka słaba:) I się zapytał czy to znaczy, że jestem w ciązy. Powiedziałam zgodnie z prawdą, ze nie wiem i że powtórzę test rano. Zapytał czy mu pokazę ten drugi jak zrobię:) No a rano to już była totalna radocha łącznie ze skakaniem z radości- aż się Mikołaj z niego śmiał:)

tysia staraliśmy się 13 cykli:) Za kilka dni będzie rok:)

Nuuśka trzymam kciukasy za tempkę:)

Ostatnia edycja:
Paulinka to musial byc cudowny widok...

Ja sie nie moge doczekac reakcji Łukasza,ale czy to nastapi...hmmm...

Na razie dajemy na luz,wiemy ze predko sie nie uda a bez Iui wogole... wiec czas kupic duuuza skarbonke i zbierac

reklama
Zapisałam się na to HSG. Nie wiem na 100% czy nie odwołam wizyty, bo nadal mam mętlik w głowie... ale na razie jestem zapisana.
Co do badania M to nie wyjdzie jutro bo wszędzie gdzie dzwoniłam nie robią w soboty.

patu$ mnie opierdzielasz a sama podejście złe masz!!!! Nie masz się zastanawiać czy to nastąpi tylko wierzyć że tak będzie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry