• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
paulinka musi to słodko wyglądac jak Mikołajek wędruje do braciszka:) ciesze się ,ze wszystko dobrze sie skończyło! ucałuj Marcelka!

a ja dzis zaspana że szok:( mam nadzijej ze sie ogarne bo nie chce miec na głowie jescze zaległosci do dobicia mnie:(

hej
dzis znów zaspana-ale eureka, od trzech dni łykam Zyrtec na alergie-mam już dość nie brania leków bo a nóż widelec i postanowiłam walczyc z objawami alergi... no i zaczynam podejrzewać ,ze to po nim się tak czuje-jakby ktoś siły mi wyssał:tak: ah a cieżki tydzień mi sie szykuje ,bo ...znów kontrola ... więc musze się ogarnąć :tak:
dziewczyny co tam dobrego u Was?
natka cały czas w myślach Cię wspominam i śle pozytywne fluidki !! tyśka może objawy przeszły? nuśśka co tam? cisza u nas jak makiem zasiał:-D:szok:

Witam.

Ja totalnie niewyspana, bo dla G w sordku nocy na Przytulanki się zebralo, a potem mała chciała zebym z nia spala i co chwila sprawdzala czy jestem, a potem zaczela kaszleć ......... Ehhhhhh .... W pracy masa roboty ale najpierw musze się obudzić.

Kasiol - jakie objawy? Czy ja o czyms nie wiem?

Az noramlnie policzyłam który to DC - 29. Cykle max do 34 dni, dawno takiego powyżej 30 dni nie miałam wiec jest duza szansa ze będzie wlasnie teraz.

Kasiol - a gdzie twój suwaczek z wiekiem Kaliny?

Nuuuska - jak twoja owulacja?

tyśka przez przypadek usunełam , musze wstawic nowy:)
mam nadzieje ,że twój cykl bedzie trwał i trwał:) aż do porodu:) w koncu brzuszek po paulince do zgarnięcia:)
nuśśka dziś piękny podskok w wykresie:)

Ja obstawiam ze Nuuuska go przejmie. W tym cyku naprawdę była lipa - ani sluzu płodnego, ani prztulanek bo G ciagle chory i na lekach. Ja tez antytbiotyk zaliczyłam. @ czuje już w kościach. Kwestia dni.

reklama
eeee watpie dziewczynki.
U Nas bylo tylko jedno serducho i to takie ze nawet nie mialam jak polezec, wiec nie wydaje mi sie w ogole zeby moglo sie udac. Do tego podejrzewam tempki troche zaburzone, bo rano zimno w domu, a dzis z kolei slabo spalam i poszla w gore.
Strasznie bola mnie jajniki w tym cyklu, podejrzewam ze to przez brak suplementacji, musza pracowac same od poczatku do konca, i wydaje mi sie ze chyba nie byly na to przygotowane :wściekła/y:
Do tego Ola jutro jedzie na Zielona Szkole, kupa nerwow i stresu powiem Wam. A serducho juz mi sciska a jeszcze nie pojechala :-( no ale niech jedzie, wybawi sie, wycieszy..na pewno wroci szczesliwa, ze mna troche gorzej :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry