• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej,

akuku M. zdecydował się na jedną ofertę pracy, z tym że jeszcze umowy nie podpisał, dopiero jutro ma być. Z tym że jest też pewne "ryzyko" bo na pierwszy miesiąc jest okres próbny bo to nowy punkt i muszą sprawdzić czy będzie się interes jakoś kręcił. Także na razie pewności nie ma co i jak... Ale M. stwierdził że zaryzykuje bo całkiem dobre warunki... Zobaczymy co będzie.
Nie przejmuj się podróżą, na pewno wszystko co potrzebujecie zabierzecie :-)

kasiol a jak tempka dziś? Kurcze, Ty idź z tym pęcherzem do lekarza najlepiej bo miesiąc w miesiąc masz to samo... Niech Cię przebadają, może da się coś na to zaradzić!

Edit: już widzę tempke kasiol :-) nie zapeszam tylko zaciskam kciuki! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.

Kasiol - mooooooooocno trzymam kciuki. Potrzebujemy pozytywnych inf ;)

Ciekawe co tam u Nuuski ....

Natka - daj znac czy umowa podpisana. Fajnie ze udało się z pracą.

Akuku - a wy całą rodzinka lecicie? Jak z 3 maluchów to rzeczywiście wyprawa ..... Testowałaś jeszcze?

>>>>>>>>>>>>

Ja zinnej beczki - mamy oczyszczalnie tak jak chcieliśmy ;) Ale ile nas to nerwow kosztowalo :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny a jakie jezzcze moge badania z krwi zrobic jesli tk nie ciaza to co ?

@ nie przyszla.
Natka to oby interes sie rozkrecil.

Tyska ja sama z emilkiem...ale dla mnie wyprawa tak czy siak.. wracamy dwoma samolotami no i krotko bede wiec lipka.

Akuku ja bym zbadała prolaktynę- jeśli jest bardzo wysoka (co jest możliwe skoro tak dużo karmisz) a to nie ciąża to na pewno to jest powód że @ nadal nie ma.
No i przy okazji możesz po prostu morfologię podstawową, to są grosze a sprawdzisz czy ogólnie wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Tysia obys miala racje bo nie chce odstawiac emilka by w ciaze zajsc a jezeli to przez katmienie mi sie zblokowalo to musialabym przynajmniej zmniejszyc ilosc karmien nocnych a nie mam jak narazie.

akuku natka ma racje, prolaktyna tez dodatkowo:) trzymam kciuki i czekam na wieści:) kiedy wylot ? i kiedy wracacie?
tyśka super że się udało:) coraz bliżej przeprowadzki prawda?
natka czasem warto podjąć ryzyko:) nadal trzymam kciuki w takim razie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry