• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku na pewno znajdziesz chwilę czasu żeby do lab skoczyć:tak: idź najlepiej do takiego gdzie wyniki są przez internet (np. Diagnostyka) to nie będziesz musiała odbierać ich osobiście :-)
A Ty sama lecisz? Czy ja coś pokręciłam że Emilka chrzest macie teraz?

reklama
Natka sama z emilkiem na chrzest mojego bratanka i ja bede chrzestna ;)
Nie wiem czy zdarze bo w sumie mam jeden dzien poniedzialek a w poniedzialek jafe do tesciow...
Zobaczymy nie pali sie :)

No właśnie coś mi nie pasowało akuku z tym chrztem ;-) bo tak sobie pomyślałam że dziwne by to było jakbyś chrzcić Emila leciała sama bez M. i dzieci :-) hehe, to teraz już wszystko jasne :-)
Mam nadzieję że mimo wszystko uda Ci się wygospodarować chwilkę na to wyskoczenie do laboratorium :tak:

kasiol a nie próbowałaś żurawiny suszonej jeść albo soku pić? Są też takie kapsułki z żurawiną, a ona bardzo dobra jest na wszelkie problemy z pęcherzem.

Kasiol !!! Aaaaaaa co za piekny prezent w moje urodzjny !!! Oczywiscie dla Ciebie ale dla mnoe wielka radosc ;)
Gratuluje i marsz do ginki nkech da dupka w razie w ! Buziaczki w brzusio !

Ja dzis testowalam i dalej nic ;) czyli Emis tak mi hormony podkreca ;)

dzięki kochane:-D:-)
jeszcze nie mogę w to uwierzyć:-) myślę, żeby zrobić badanie moczu i zobaczyć co i jak, zadzwonić do ginki co mam robić, choć wiecie co, z Kali w ciaży miałam identycznie, myślałam że się przeziębiłam, a już byłam w ciąży i jakoś samo mi to przeszło.Wogóle oprócz CLO ten cykl miał wiele podobnych wydarzeń co z ciążą z Kali, oby synek był silny i trzymał się mocno!!

akuku kurcze co z tymi testami, ale ty miałaś tak z jednym synkiem? chyba ze owu miałaś dopiero w terminie @?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry