reklama

Staraczki luty 2013

heja:)
paulinka ja mam to samo z ciuszkami po Kali-już ostatnio po raz kolejny przebierałam zostawiając najładniejsze-ale i tak jest ich mnóstwo, czekam na siostrę aż trafi w córeczkę:)

oj jak dobrze ,że ten tydzień zleciał:) mam nadzieje ,że kolejny też przeleci i wtedy już nie ma co się oszczędzać:)
już nie moge się doczekać aż zobacze Feliksa:)
właśnie kopie mnie niemiłosiernie, głową wali w szyjkę, pęcherz aż kłuje ... a czkawkę czuje w pachwinie :) dziś byliśmy na "mieście" i po powrocie bolały mnie plecy, ale tak nietypowo... w dodatku nie mam humoru i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi:)
co tam u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Natka przyszly dzisiaj te opaski i sa bardzo fajne ;) wszystkie takie same tulko inne kolorki ;) i mocno sie rozciagaja wiec dlugo je ponosi bo nic nie uciska. ;)

Kasiol ah ten ostatni okres ciazy ;) jeszvze troszke kochana i Feliks bedzie z wami ;)

A ja szukach domu do wynajecia bo juz sie tu dusze.. i znalazlam..dom moich marzen
.ale juz ktos sie zdecydowal na niego ;( co za pech ! Eh
I jest mi tak smutno bo naprawde pieknie wykończony .. ale co ja bede pisac jak juz po ptakach ; (

Kasiol mówią, że to rozdrażnienie to oznaka zbliżającego się porodu:-D to już tak niedługo :-)

Akuku super, że te opaski takie fajne! Warto było kupić:-)
Co do domu to skoro szukacie to na pewno prędzej czy później znajdziecie idealny dla Waszej rodzinki! Nie martw się, że z tym się nie udało.

My też myślimy nad większym mieszkaniem, ale u nas wynajem nie wchodzi w grę, jeśli już to tylko kupno bo szkoda nam pakować kasę w cudze...
byliśmy dziś na spacerze, niedługim ale myślałam że do domu nie dojdę tak mi brzuch stwardniał, plecy bolały, no masakra jakaś! Teraz już grzecznie leżę:-)

Natka jak ja bym chciala vezkarnie polezec ! U mnie spacer wyglada tak ze zgieta w pol biegam za Emilkiem i co chwila mu jakies kamienie z buzi wyciagam hehe.

Poszlismy do banku sie umowic i zapytac o zdolnosc kredytowa..ale watpie.. bo my niestety dla nas potrzebujemy bardzo duzy kredyt.. bo ja jakbym miala kupic to ze 4 pokoje..
Tak wiec narazie chyba zostaje wynajem.
Natka sa inne do wynajmu i albo drozsze albo w tej cenie co znalazlam..a jesli chodzi o wykonczenie to mega roznica ! I to mnie doluje ze tam bylo tak pieknie.. idealnie... w mojej sypialni garderoba.. i lazienka z podwojna wanna na wspol e kapiele mmm.. duuzy ogrod.. w kazdej sypialni wbudowane szafy i u gory miejsca tyle ze moglabym zrobic miejsce na komputer... a nawet spokojnie zrobic sobie pokoj tam i wtedy kazdy by mial swoj pokoj.. tak wiec zla jestem jak osa.. az czerwona ;(
Jeszcze czrkaja na referencje od tych ludzi co maja wynajac i mam nadzieje ze ich nie maja :p taka wredna jestem hehe.

Akuku to my mamy na przekór, Ty byś chciała poleżeć, a ja już powoli mam dosyć odpoczywania hehe ;-)
ooo garderoba! Moje marzenie:-):-) ale wierzę, że znajdziesz jeszcze taki dom, który równie Ci się spodoba albo i bardziej! Kwestia czasu:-) 4 pokoje chcesz, to o jeden więcej niż my.
My mamy o tyle dobrze, że mieszkanie mamy własnościowe, czyli jak byśmy sprzedali to już coś kasy na większe by było że by trzeba "tylko" dołożyć a nie mieć kredyt na całość. Choć raczej i tak skłaniamy się do tego żeby wziąć kredyt a to zostawić pod wynajem w przyszłości. No ale na razie to tylko gdybanie bo jeszcze nic nas nie urzekło na tyle żeby zdecydować się na zakup... a zresztą pojęcia nie mam jaką mamy zdolność kredytową bo nawet nie sprawdzaliśmy jeszcze, tylko tak mniej więcej w internetowych kalkulatorach poszczególnych banków.

Wpadłam się na chwilkę pochwalić, że Marcelinek kończy rok:)
Zobacz załącznik 683872 240420151914.jpg

Takie małe porównanie:)

Załączniki

• 240420151914.jpg
    240420151914.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 37
Paulinka ojoj ja go nie widzialam wczesniej z tymi rurkami! Ale wyrosl Ci synus ! Slodki! Wszystkie naj dla Marcelka ! Niech rosnie zdrowo ;)

Natka ja szukam tez 3 pokojowych... tam byly 4 sypialnie plus salon wiec bossko..

Teraz patrze ze 3 sypialne w tej samej cenie co tam albo i drozej a jaka jakosv.. problem w tym ze mi na czasie zalezy.. chce sie wyniesc przed porodem .. ehh

Marcelek to wojownik:) silny chłopak ,urodził się w 34 tygodniu? dobrze liczę?najlepszego dla Niego:******

akuku moze referencji nie dostaną :) zawsze byłoby ci lepiej w domu idealanym:) a 4 pokoje-to mówisz o 4 sypialniech? w UK chyba tak to opisywali:)
natuś wieże ,że ciężko tak czekać odpoczywać i dmuchać na zimne, najfajniej byłoby przespać ten czas i obudzić sie w 38 tygodniu:)

a dziś dostałam bonbon babybox, w sumie odebrała babcia i mi przyniosła, otworzyłam pudło, bo myślalam ze jakieś próbki-chyba coś wypelniałam kiedyś... a tam produkty i paragon ,że zapłacono 57 zł, wchodze na tą strone, a to boxy z produktami ale wysyłają dopiero po zapłaceniu-i teraz zgłupiałam, czy ja coś takiego kupiłam ? i kiedy? im więcej myślę, tym więcej nie wiem-i zaczyna działać moja wyobraźnia;/ ale patrzyłam na koto i nie widze wpłaty na żadne konto z taką kwotą, coś mi tu nie gra:) :(

Akuku to jest pierwsze zdjęcie po porodzie... Jeszcze leżał na wspomaganiu oddechu, kilka godzin później podłączyli mu respirator, bo jednak sobie nie radził. Było, na szczęście minęło, a teraz jest urwisem jakich mało:)

reklama
Paulinka ale przystojniak :-) i to już rok... ale ten czas leci, wyrósł że ho ho:-)

Akuku spokojnie, na pewno coś znajdziecie:tak:

Kasiol oj tak, chciałabym już chociaż 36 tydzień:-D mam nadzieję, że jakoś w miarę mi to przeleci:-)
A co do boxa to może ktoś Ci prezent zrobił:-) w końcu adres musieli z jakiegoś źródła mieć, więc skoro nie od Ciebie to może siostra albo kuzynka jakaś? Ktoś musiał za to zapłacić bo nic by przecież nie wysłali ;-) coś fajnego w środku?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry