• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka,latwiej mi jak nie mysle,nie szukam w internecie nie musze lykac ciagle jakis tabletek. Mierze tempke z przyzwyczajenia choaiz w ewnym momencie juz mi sie nei chcialo ustawiac budzika, ale chociaz mam widok na @ kiedy sie pojawi.

Dzis sie smarkam od rana,kicham. Chyba mnie cos dopada;/

reklama
patu$ dobrze ze sie odezwalas, myslalam dzis rano o Tobie. Dobrze ze udalo Ci sie odstresowac, ja staram sie w tym miesiacu :)
Dzis tak mi sie spac chce ze jeden Bog wie czy nie zasne zaraz na krzesle :wściekła/y:

paulinka
trzeba wierzyc ze nie bedzie zle, wazne ze owu byla :tak:

Nuuśka dokładnie- grunt, że owu była:) Gigantyczny krok na przód:) A reszta jak ma być to będzie:) Dzisiaj taki dzień jakiś, że spać się chce. Aż wstyd się przyznać, ale spaliśmy z synusiem do południa!! I dalej jakaś nietomna chodzę.

Ahh Paulinka ale zazdroszczę tego snu do południa :-)
Dziś chyba faktycznie taki senny dzień jest. W pracy wszystkie na to narzekałyśmy :-)
A jutro już czwartek, matko ale mi te dni lecą! Pewnie dlatego że po urlopie :-) z drugiej strony dobrze że tak szybko czas płynie bo przynajmniej nie mam czasu na myślenie hehe ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry