• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Generalnie powiedział że szansa że urosną i pękną jeszcze jest ale bardzo znikoma, skoro nie urosły ani o milimetr. Ale w związku z tym, że moje cykle trwają bardzo długo to teoretycznie owu może być nawet po 20 dc albo i później. Ale nie sądzę żeby teraz to była owu, ten śluz i bóle to musi być przypadek, nie wiem jakiś zbieg okoliczności. Pęcherzyki nie byłyby w stanie w jeden dzień urosnąć tak bardzo, żeby osiągnęły taką wielkość żeby pękły (powiedział że muszą mieć 20-22 mm, a ten większy miał wczoraj nadal tylko 14 mm).

Trzymam kciuki patu$ka :*

reklama
Hej! Wlasnie wrocilam do domu. Mam dobre wiesci moj leniwy prawy jajnik wreszcie zaczal pracowac. W prawym mam jeden 18 mm a w lewym 3 po 18 mm na dniach owulka. dzis tempka bardzo nisko wiec na dniach skok:) Dostalam foteczke z prawego jajnika na pamiatke ze zaczal pracowac. I przypominam ze zmniejszona dawke mialam :) Moze z prawego jajnika uda sie zaskoczyc :)

Patyska to ladnie owu moze byc z.kazdego jajnika teraz hehe. Trzymam kciukaski.

Natka a malo jest kobiet ktorym lekarz potwierdzil brak owulacji. Wiec.glowa do gory.

No wieksze :) Lekarz mowil ze bardzo dobrze reaguje na lek. Wazne zeby teraz sie wystarac. Biore dzis slubnego w obroty i heja! :)

A ja myslalam ze beda male jak zmniejszyl mi dawke a tu taka niespodzianka :)

reklama
patu$ka superasnie ! :-) 4 jajeczka oj teraz to już nie może się nie udac, po prostu nie ma takiej opcji ! i to jak ladnie przyrosły, wszystki po 18mm oj jak ja bym chciała takie wieści uslyszec. Kiedy kolejna wizytka ? Trzymam wiec dziś kciukaski za ślubnego co by Wam się dobrze noc poukladala :laugh2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry