P
patu$ka
Gość
Ojej! Tak czytam i wlasnym oczom nie wierze! Kur**** co za konowaly z tych lekarzy! Nuuska szukaj kogos innego. A jak nie to sprobuj prywatnie. Ja mam to szczescie ze moj lekarz na NFZ jest boski! Przyjmuje mnie i w przychodni i prywatnie za darmoszke
Nic nie bierze za wizyty. Ale co do aparatury to jest roznica. W przychodni to jakis stary ten sprzet a u niego to nowe USg plaski ekran kilka przyciskow i w ogole tak milej jest.
No raczej jajniki i macic a z dnia na dzien nei zmienia swojej pozycji i wielkosci,musi co s za tym stac. Ale z lekarzami tak jest. Jedna ginka co u nas przyjmuje u mojej znajomej sisotry nie zauwazyla ciazy jajowodowej do 10 tyg.! o i dostala krwototku i usuneli jej jajowod i jajnik.
No raczej jajniki i macic a z dnia na dzien nei zmienia swojej pozycji i wielkosci,musi co s za tym stac. Ale z lekarzami tak jest. Jedna ginka co u nas przyjmuje u mojej znajomej sisotry nie zauwazyla ciazy jajowodowej do 10 tyg.! o i dostala krwototku i usuneli jej jajowod i jajnik.

daj znac jak tylko bedziesz po