• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No i moje złe przeczucia okazały się słuszne :( pęcherzyki ani odrobinę nie urosły.. Jeszcze w poniedziałek mam na monitoring przyjEchać ale niestety mała szansa że coś się zmieni :( jak w przyszłym cyklu będzie to samo to spróbujemy z CLO..
A Ty Nuuuśka jak tam?

kurcze ale jak to nie urosly ? ani troszke ? Czyli jeszcze w ogole nie mialas owulki ? fuck...:no: Czyli jak w poniedzialek na monicie okaze sie, ze pechole nie pekly to od przyszlego cyklu dzialacie z CLO?
a ja czekam na wizytke dzisiejsza wlasnie, jeszcze pare babeczek jest ale nie spodziewam sie rewelacji uslyszec :-(

reklama
No ogólnie gin mówił że owu u mnie może być nawet po 20dc bo mam bardzo długie cykle. Ale mała szansa że ta owu będzie skoro pęcherzyki nie urosły ani o milimetr :( a przy takiej wielkości to nie ma szans że pękną.. jestem załamana... A mój mąż w pracy więc zostałam z tym wszystkim sama.. Nie mogę uwierzyć że ciągle w życiu zdarzają mi się takie niedobre rzeczy :(( a z CLO to nie.od nastepnego cyklu. Jak w tym cyklu nic się nie zmieni to poobserwujemy jeszcze co będzie się działo w następnym a jak wtedy będzie to samo to dopiero od kolejnego cyklu to CLO.
Obys Ty usłyszała lepsze wieści..:*

Ach nie wiem , ja ide sie z Nia skonsultowac, chcialabym uslyszec w koncu - to moze sie troche pobadamy. Ale obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie,bo z tego co zauwazylam, wiedze ma, ale niezbyt chetnie chce jej uzywac.
Nie badz zalamana tylko doszukuj sie w kazdej zlej rzeczy choc malej namiastki dobroci. Wiem jak to brzmi i wiem jakie to trudne, ale nie masz wyjscia Kochana, nie mozesz, powtarzam - nie mozesz sie zalamywac. Wazne, ze trafilas na jak mi sie wydaje rozsadnego gina, ktory wie co mowi i co robic w takich sytuacjach.
Tule cie bardzo mocno :*:*:*:*:*
napisze zaraz jak wyleze od Niej.

Dziękuję Ci Nuuuśka za te słowa... Myślę że jak emocje opadną to trochę inaczej na to wszystko spojrzę.. Ale na razie nie potrafię :( cieszę się że trafiłam na tego gina, bo chyba wreszcie to ktoś kompetentny. I o dziwo chyba zależy mu na tym żeby pomóc pacjentkom bo nie wziął ode mnie dzisiaj za wizytę ani złotówki!
Trzymam kciuki i czekam na wieści jak Twoja wizyta :)

Kurde natka powinnas juz od nastepnego cyklu dostac CLO bez cudowania i monitoringu,jestes miesiac do tylu pamietaj. Pogadaj z ginem na nastepnej wizycie niech ci wypisze na CLO. I dzialaj. Bo jak do tej pory nie drgnely to raczej nie urosna d prawidlowych rozmiarow. ALe ciesze sie z emonitoring jest. To najwazniejsze:)

No on mówi żeby sprawdzić jeszcze jeden cykl bo może z drugiego jajnika coś się ruszy. Nie mam raczej nadziei że do poniedziałku coś się zmieni bo skoro przez te parę dni ani drgnęły to wątpię żeby nagle się "obudziły".. A powiedz mi jak cenowo wygląda to CLO? Szykować się na większy wydatek?

natka ,kochana przykro mi ,że u Ciebie takie zaburzenia, plus taki ,że jak już rozpoczął cię leczyc to będzie sie starał pomóc,mówisz że ma wiedze i chce Ci pomóc, a to najważniejsze,napewno ma nadzieje ,że drugi zacznie pracować skoro od razu nie zapisał CLO.
i proszę Cię nie łam się i nie myśl ,że nic Ci nie wychodzi! napewno jest wiele,rzeczy z których jesteś dumna i chwil szcześcia i zobaczysz,że już jesteś coraz blizej kolejnych szczęliwych chwil!!!!!!!!!

nuuuuśka czekam i czekam na wieści od ciebie...:)

patu$ka ale masz "leniwą " tempke:)

Dziękuję kasiol :* ale wiesz jak to jest jak nagle spada taka niefajna wiadomość :( wszystkiego się odechciewa i wszystko widzi się w czarnych barwach :( na pewno z każdym dniem będzie coraz lepiej i jakoś się z tym pogodzę. Strasznie mi przykro że nie mogę zajść w ciążę, nie mogę dać tego upragnionego dziecka ani mojemu mężowi, ani sobie :( wiem że to cholernie głupie myślenie ale na razie nie potrafię się tych myśli wyzbyć :( Ehh...

Jak tam wizytka Nuuuśka?

Ja na sekunde.
Natka spytaj gina o zastrzyk ktory pomaga peknac pecherzykom.
Postaraj sie wyluziwac kochana, zobacz ja mialam cykle jak w zegarku a teraz ??
Dobra mykam pa

reklama
Wiesz akuku, tu nie chodzi o samo pęknięcie pęcherzyka tylko o to że nie są odpowiednio dojrzałe. Są po prostu za małe na pęknięcie i dlatego ewentualne CLO- żeby je pobudzić do wzrostu.

Nuuuśka gdzie zniknęłaś? Mam nadzieję, że na wczorajszej wizycie wszystko w porządku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry