• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

dokładnie bociany wróciły wieć znów większe szanse:) a ja sie z kożdego bociana ciesze jak głupi do sera:)
do szpitala ide we wtorek -dziwne bo mam miec robione hormony a to bedzie 19 dc ;/ a u nas w szpitalu hormony robią we wtorki i środy -to niejak sie ma do dni cyklu każdej pacjętki;/
nuuuuśka trzymam kciuki za twoją córe:)

Ostatnia edycja:
reklama
90_natka odjelam 0,2 stopnia :tak:jak pisalas, i wychodzi na to, ze jak mam @ to tempka strasznie jednostajna, nic a nic się nie dzieje.
Co do kontrastu to dobrze ze nie podaja go caly czas, myslalam, ze ona będzie cale te 10zl podlaczona pod kroplowe z kontrastem, ale mi ulzylo :blink:
Ide zaraz budzic Ole i do szkoły smigamy ;-)

kasiol a te hormony będziesz miała robione wszystkie czy jakies konkretne ? Bo to rzeczywiście trochę bez sensu, bo przecież wyniki nie musza być wcale wiarygodne.

hejka! Nuuska w pierwszej fazie cyklu moze byc caly czas taka sama. Po prostu jest niska. a jak to juz nie ma znaczenia. Wazne zeby przy owu byl skok i wyzsze tempki. Widzisz u mnie praktycznie jest 36.7 caly czas :)Lece do pracy pa pa

nuuuśka gin powiedziła - połoze pania na oddział i porobimy wszystkie badania :) (?) żeby sprawdzic co jest przyczyną tak długich staranek, zadecydujemy co z tą torbielą-może laparoskopia?-tłumaczyła mi co to przeczyszczanie jajników (?), a jak moje wyniki bedą ok to będzie badany mój M :) miałam isc dzis lub za tydzień -ale tak sobie pomyślałam ,że jest dziś 13 dc i szkoda iść na oddział :) może jak z tych badań już coś wyjdzie to będe kierowana w odpowiednie dni cyklu? ja nie przyjmuje do siebie ,że może byc zle,mam nadzieje ,że pomoże luteina!zaczne sie martwić /lub nie po diagnozie, na razie mam dni płodne:)
miłego dnia:):):)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :)
Dziś popołudniu chwila prawdy i mam nadzieję że okaże się co z tą moją owu. Ale coś mi się zdaje, że te moje pęcherzyki to musiały chyba mieć jednak te 1,6 ale mm a nie cm bo coś nie chce mi się wierzyć, że jeszcze by nie pękły jakby ten jeden tyle dni temu miał aż 16mm! No ale dziś wszystko się okaże... nie wiem czemu ale mam złe przeczucia :( od dwóch dni czuję się strasznie dziwnie i nawet trudno mi opisać dlaczego :/

Nuuuśka mi tk robili w ten sposób, że najpierw normalnie, bez kontrastu, a po chwili wchodziła pielęgniarka i robiła zastrzyk z kontrastem. Wtedy się trochę w głowie może zakręcić i rozchodzi się po ciele takie uczucie ciepła :) no i pielęgniarka wychodzi i wtedy badanie trwa dalej :)

ZNALAZŁAM COŚ NA INNYM FORUM ODNOŚNIE DNIA CYKLU DO BADAŃ;
CYT.
Często badania robi się w nieokreślonych dniach cyklu i wtedy przyporządkowuje
się normy do fazy, w której dane badanie było robione. Jeśli jakiś hormon miałaś
robiony na przykład w 10 dniu cyklu- fazie folikularnej, to wtedy porównuje się
go z normami dla tej fazy. Choć są hormony, które są wskazane do badania w
określonych dniach cyklu, np. LH i FSH.
smile.gif

kasiol czyli nie ma sensu zeby robic teraz juz te hormony bo nie wyjda wiarygodnie, ale spytam o te pozostale czy warto robic w tym cyklu :crazy: kurcze jak mi sie potwornie od paru dni chce spac. Nosz kurcze fakt spalam nie duzo,ale jestem nieprzytomna zupelnie.
Uwazam ze bardzo slusznie ze idziesz na te pare dni do Szpitala. Przede wszystkim dlatego, ze bedziesz miala wszystkie badanka w jednym miejscu zrobione, bedzie wiadomo co i jak i latwiej w takich sytuacjach zastanowic sie co dalej podzialac i przede wszystkim jak zeby bylo dobrze :tak:

90_natka przestan z tymi zlymi przeczuciami !! Akysz !!:angry: nie wolno Ci tak myslec w ogole, zle sie czujesz bo myslisz w kolko o tym wszystkim i niepotrzebnie sama sie nakrecasz. Nie martw sie, bo wiem, ze bedzie dobrze, zobaczysz ! :) Ja bym dodatkowo na wizytke wziela wykres, pokaz i zobacz co gin Ci powie, jak wedlug Niego przebiegal cykl i kiedy moglas miec prawdopodobna owulacje. I przede wszystkim glowka do gory !!
Ja ostatnio chodze jakas taka przygnebiona, ale nie wiem czemu. Na zewnatrz zupelnie inaczej, a w srodku czuje sie totalnie rozbita :baffled:

patu$ka no wlasnie widze, ze Twoja tempa tez sie rozleniwila :)))

Trzymajcie kciukaski za dzisiejsza wizytke

Ostatnia edycja:
No niestety Nuuuśka nie wezmę wykresu bo musiałabym go wydrukować a nie mam już gdzie :( a za godzinkę muszę wyjeżdżać żeby dojechać na czas... Ale myślę że owu jeszcze nie było. Od dwóch dni pobolewają mnie jajniki (oba!) więc może to znak że owu tuż, tuż. Wszystko się okaże o 17:30 :) mam tylko nadzieję że nie okaże się że pęcherzyki są takich rozmiarów że już dawno powinny pęknąć a tak się nie stało... I powiem Ci że mam to samo co Ty- tAkie wewnętrzne rozbicie.. Zresztą humorki też mam dziwne, jak przed @. Dziś np popłakałam się w sumie bez powodu...
A Ty o której masz wizytę? Trzymam kciuki :*

reklama
No i moje złe przeczucia okazały się słuszne :( pęcherzyki ani odrobinę nie urosły.. Jeszcze w poniedziałek mam na monitoring przyjEchać ale niestety mała szansa że coś się zmieni :( jak w przyszłym cyklu będzie to samo to spróbujemy z CLO..
A Ty Nuuuśka jak tam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry