• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej dziewczynki :)

Dzis u Nas pochmurno, zresztą zapowiadali deszcz wiec lada moment pewnie zacznie padac :|
Zastanawiam się nad moja tempka. Wczoraj nie mierzyłam, tzn zmierzyłam o 6.30 - 36.61 ale nie wpisałam jej, bo totalnie zaburzona, w nocy wstawałam przez to wszystko chyba z 4 razy, ciagle się budziłam, wiec bez sensu. A dziś @ się skonczyla, a tempka spadla. To tak działa ?:sorry:

kasiol ja stawiam ze jutro będzie owu. Tempka patu$ce idzie do góry,pojawil się sluz, do tego duuuze pęcherzyki wiec nic tylko dzialac ile wlezie :-)
My dziś zaczynamy.

Cześć dziewczynki :)
Cholera mi już ręce opadają z tym co się dzieje. Wyobraźcie sobie że wczoraj wieczorem miałam jakieś plamienie :/ ale dosłownie taki jednorazowy incydent.. już naprawdę nie wiem co to ma znaczyć, bo na usg nic przecież nie wyszło więc zmiana typu torbiel czy nadzerka to nie jest bo na usg coś byłoby widać. no po prostu nie wiem o co chodzi :/

Nuuuśka taki niewielki spadek to prawie że nie spadek :) te tempki są na podobnym poziomie :) aczkolwiek po @ wszystko się może zdarzyć, zwłaszcza przed samą owu często ten spadek widać choć nie zawsze.

Ostatnia edycja:
zdjęcie0021.jpg

Wrzuce wam fotke mojego prawego jajnika bo tylko ta mi dal,na pamiatke z elen sie wzial do roboty:) To ten duzy a obok wysiane takie malutkie.A wczesniej w tym jajniku bylo pusciutko

Hej! Kasiol tak dzien lub max dwa dni i pekaja. Tak lekarz mi mowil wczoraj ze lada dzien i ze juz mozna zaczac. :)
No u mnie tempka w gore ale to eszcze nie jest to.

Nuuska ty sie tempka w pierwszej fazie w ogole nie przejmuj. Nie wazne jak jest niska. Czasem lekko skoczy ale chodzi o to ze to sa temperatury nizsze od tych w drugiej fazie. Ostatecznie kilka na tym samym poziomie ale widz ez emasz bardzo niziutko wiec skoki w dugiej fazie beda pewnie siegac 36,6-36,7. Na razie nei ma co sie przejmowac.

A nastepna wizyta w piatek z atydzien w przychodni,wtedy sprawdzimy cze pekly:)

Załączniki

• zdjęcie0021.jpg
    zdjęcie0021.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ka proszę zerknij na mój wykresik:)u mnie susza jak zwykle;/

natka owulacja?

bo ten g... ovufriend dzis po wpisaniu tempki wykrył owulacje w 12 dc? w sumie miałam nawet minimalny śluz ale mysle ,że to po badaniu jakos sie uwolniło...

Ostatnia edycja:
patu$ka nawet nie wiesz jak się cieszę że Ci ten jajnik ruszył :) piękny pęcherzyk widać, teraz tylko niech pęka i dzidzia musi być :))

Kasiol kurcze też tak najpierw pomyślałam ale po pierwsze nie sądzę żeby nagle pęcherzyki się obudziły i w jeden dzień podrosły tak dużo żeby pekły a po drugie nigdy nie miałam plamień w okresie okołoowulacyjnym... Więc wątpię..

Ostatnia edycja:
kasiol, jak na razie nie widze zeby owu byla juz,jeszcze jest przed toba. Mysle ze dzis powinna byc. Sadzac po tempce. Widze ze masz 27 dniowe cykle to owu powinna byc 14 dnia,a dzis jest 15 wiec obstawiam na dzis. A jutro bedzie skok :)

Natka no to usg jest fajne takie dokladne bo to w przychodni to zdjecia takie pomazane wychodza.

patu$ka ale piękne zdjecie :) choć ja bym wolala zebys za tydzień wkleila takie, gdzie będzie maly fasolek, albo fasolka :laugh2:Albo najlepiej dwie na raz :rofl2: Ciesze się,ze masz dobrego gina, widać ze troszczy się o Ciebie i zależy mu na tym żeby Ci się udało, a to bardzo bardzo ważne :tak:

90_natka plamienie ? ale tylko wczoraj ? moze implantacja, jeśli dobrze mysle..bo akuku miała kiedyś pamiętam tak samo. Ale to było plamienie, czy takie hmm...wiazki krwi leciutkie?
Ale z drugiej strony jeśli nie było owu to niemożliwe...zrob tescior owu jak masz tak z ciekawosci

reklama
Nuuuśka wiesz co to raczej takie plamienie bardziej koloru kawy z mlekiem niż krwi... Implantacja to na pewno nie, bo owu nie było. Nie mam testów owu więc nie mogę zrobić, ale kurde nie chce mi się wierzyć żeby to było to. Przecież pęcherzyki nie rosły... Ale jajnik lewy to mnie napierdziela znowu od paru minut.. Dobrze że w pon wizytka...
I to plamienie tylko wczoraj wieczorem, praktycznie tylko parę minut

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry