kasiol
Fanka BB :)
hej
nuuuska dostępu do neta nie miałam,ale tak mnie korciło ,żeby sprawdzić co u Was
czekam na wieści ,co gin Ci powiedziała dzis, mam nadzieje,że potraktuje Cie poważnie!!!!( i za to trzymam kciukasy)
ja na oddział ide jutro-będzie z głowy
córka jeszcze nie wie ,że mamy nie będzie przez trzy dni ;/pierwszy raz bez córki od prawie 4 lat ... a innej opcji nie przyjmuje jak ta ,że wszytko jest ok, na razie ćmienia nie czuje, tylko co jakiś czas rozpierania, ale tak mam często w drugiej fazie,
tak sie zastanawiam -ze jeśli miałabym ovu 13 dc czyli 2 dni po badaniu-to mogła gin w badaniu manualnym stwierdzić ,że już będzie ovu-czy tylko przez usg to może zobaczyć? mówiła lewy jajnik powiększony-torbiel, a może jajeczko duże i ovu??
nuuuska dostępu do neta nie miałam,ale tak mnie korciło ,żeby sprawdzić co u Was
czekam na wieści ,co gin Ci powiedziała dzis, mam nadzieje,że potraktuje Cie poważnie!!!!( i za to trzymam kciukasy)
ja na oddział ide jutro-będzie z głowy
tak sie zastanawiam -ze jeśli miałabym ovu 13 dc czyli 2 dni po badaniu-to mogła gin w badaniu manualnym stwierdzić ,że już będzie ovu-czy tylko przez usg to może zobaczyć? mówiła lewy jajnik powiększony-torbiel, a może jajeczko duże i ovu??
grrrr ale nie zebym byla nadopiekuncza, po prostu czuje taka pustke w srodku jak jej nie ma kolo mnie ze nie umiem tego opisac. Ale taki zywot Nas mam 

!!
Bardzo ladne biale baletki, które stwierdziłam wylata i po Komunii wiec nie będą to buty na jeden raz.