• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
90 natka -bywało gorzej, miałam krwiaka ale się wchłonął jeszcze przez tydzień mam brać dhupaston a później odstawić.Teraz mdłości znikaja, powoli zaczynam mieć apetyt 10 maja 4 miesiąc więc myśle że jakoś to szybko zleci i będę mieć dużo energi.Dodam że mój brzusio już się troszkę zaokrąglił, wkońcu mam już w sobie 5 cm szkraba.

czekoladka ale super fasolcia :-)Niech zdrowo rosnie :tak:

natka uffff przezylysmy ! Wenflon zalozyla mama Oli w domu, także już o tyle mnie było krzyku. Badanie czasowo, nawet bym powiedziała, troszkę przed czasem. Dostala kontrast i pojechala w glab kuli :blink:Po badaniu czekalysmy jeszcze pol h, potem było piciu i ponieważ nic się nie dzialo, pojechalysmy do domku. Mama Ł. spotkala tam swoja kolezanke, która pracowala na tym samym oddziale co ona, wiec poprosiłam ja żeby Nam powiedziała tylko czy cos tam wyszlo. NIC NIE WYSZLO, GLOWKA ZDROWA, NIE MA ZADNEGO KRWIACZKA ! :-)bardzo ale to bardzo się ciesze :tak:Zapisalysmy się na przyszly tydzień do neurolozki i zobaczymy co ona powie, ale jestem zdanie, ze jeśli przepisze Nas do Poradni Leczenia Bolu to chyba jej już to podaruje. Nie wiem czy jest sens leczyc ja z powodu boli glowki jeśli to nie w wyniku urazu, a tez nie powtarza się to nagminnie. W końcu każdy czasem ma migreny, ja ostatnio prawie codziennie od tygodnia budze się z bolem glowy :no:

Akuku my wczoraj podzialalismy a od jutra chyba zaczne z testami owu, co myślisz? bo po tempce w ogole nie widać, żeby cos się miało zacząć dziac :| Byle tylko nie kolejny przesunięty cykl :|

Patrze się na ten mój wykres, i smiac mi się chce. Fala się tworzy :-p

czekoladka to dobrze że już ok :) odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj :)

Nuuuśka to super że wszystko ok :) mówiłam że tak będzie :)) to teraz tylko czekać na wizytę u neUrolożki i może ona doradzi czy warto leczyć te bóle czy nie :)

Hejka!
czekoladka piekny szkrabik :) U nas procz ciebie zadna jeszcze nie zaciazyla :)

Nuuska ciesze sie ze z mala wszystko ok.

Natka mzoe to owu,skoro byl 16 mm to zdazyl urosnac i peknac. Brac sie od pracy! Moglas zrobic test owu na wszelki wypadek.

Co do mojego wykresu to teraz jest idealny bo biore CLO bo jak mialam bezowu to mialam cos jak Nuuska teraz tylko ze przez caly cykl. Jeden czy dwa mialam normale ale skoki byly nie za duze. W szoku jestem ze skoczyla tempka o 0.4 az moj Łukasz nie wierzyl ze tak bardzo.Teraz dzialamy jeszcze dzis i jutro i damy sobie troszke spokoju bo powiem wam ze troszke czuje sie spuchnieta tam w srodku

Sama nie wiem czy to owu patu$ka bo nie mam żadnego śluzu na razie. Cały czas mam uczucie wilgotności od rana ale śluzu brak. A sama nie wiem czy ta wilgotność to może być oznaka owu czy może to "pamiątka" po porannych przytulankach :) testów owu nie mam bo nigdy nie robiłam a widziałam w rossmannie za 25 zl i wydało mi się że to drogo więc nie kupiłam :) myślisz że skoro wczoraj pęcherzyk miał 16mm to dziś już podrósł na tyle żeby mógł pęknąć? To w ogóle możliwe?

natka według mnie jak najbardziej mugl peknac :tak:wiec dzialac dzialac i nie ociągać się :-)!

patu$ka a przed braniem ovu mówisz mialas taki jak ja teraz tylko caly czas ?ja zastanawiam się czy moja tempka nie powinna już zacząć rosnąć, w końcu to już 11dc :dry:To tak ma być ?

Nuuska ja mialam caly wykres jednostajny no moze wahania byly ale tylko o 0.1 albo 0.2 nigdy az tak widocznego skoku. Nie wazne ze dzis 11 dc,potem przy owu moze byc od razu skok. nie musi bys cpaku i skoku moze od razu byc z niskich tempek skok na wysokie :)

reklama
Hehe o skalpelu to ja słyszałam :-D moja koleżanka ciągle o tym mówi :) podziwiam Nuuuśka że ćwiczysz :-) bo ja to (wstyd się przyznać :-P) nie znoszę ćwiczyć i zawsze robiłam wszystko żeby wfu unikać hehe :-) przez 2 miesiące chodziłam na siłownię i miałam indywidualne treningi z instruktorem ale później motywacja mi się skończyła :-) czasem tylko z mężem się zabiorę jak on jedzie ale rzadko :-P ale za to uwielbiam tenisa ziemnego i cieszę się że wreszcie zrobiło się ciepło bo można grać na odkrytych kortach - a to jest nie tylko przyjemniejsze, ale i tańsze :-D

A wykresem się nie przejmuj bo tak jak Patu$ka pisze może być od razu skok bez spadku wcześniej :-) lepiej taki wykres jak Twój niż taki zakręcony jak mój :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry