Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratuluję zaciążonym :-) jednocześnie sama się ciesząc bo ciężko mi uwierzyć, ale chyba jednak się udało. Zrobię hcg w czwartek zobacze czy przyrasta, bo to jednak przed terminem miesiączki jeszcze
No nie mogę się skupić na "Na Wspólnej" Bo myślę o Was!!!! :-) Aż poszłam do łazienki powiedzieć mojemu J, który siedzi w wannie, że kolejnej się udało z Was, chodzi mi o Ciebie Smerfna!
Smerfna... GRATULUJE!!!!! super ze wyszlo! normlanie ciesze sie strasznie
Deleware biedna ty kuruj sie szybciutko
Dziewczyny oci*ialam.... nie wiem co sie dzieje, zrobilam test owu i mam dwie krechy.... ta druga normlanie az wali w oczy na zdjeciu kiepsko widac, pokazalam mojemu a on do mnie- no takiej krechy tosmy jeszcze nie mieli
Bede sie dzis starac w takim razie.... moze owu jeszcze bedzie?
Wstawiam fotek ale telefon zle uchwicil na zywo jest mocniejsza
Ps. A to nie ma takich testow w polsce? Ze Pregnant albo Not Pregnant?
Smerfna, wielkie gratki Niech maluszek zdrowo rośnie!
Piękny kwiecień, owocny Trzeba przyznać, że forum jest szczęśliwe. I niech zaraża tym szczęściem dalej:: Dziewczyny, jak to jest z tą temperaturą. Liczy się wynik z rana, przed wstaniem. Czy tez ten z wieczora też? Miałam tak już, ze z rana, przed wstaniem 36,8 a wieczorem, gdy przemarznięta wróciłam do domu, w domu nienapalone w piecu i było niżej na termometrze. Czy to też bierze się pod uwagę?