Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja przygotowuję własnie umowę na jutro do pracy, siedzę obłożona książkami na biurku i pod i nie kontaktuję - czuję się, jak po wypici co najmniej dwóch butelek wina - tylko bym spała
a w Irlandii jaka pogoda?
Aliatan a bog wie moze owu byla wczesniej i sie wstrzelilismy? ja tam czekam do 15stego... wtedy bede miala pewnosc
Kaskasiunia w irlandii pieknie nie wiem dokladnie ile stopni ale sloneczko swieci i jest cieplutko co prawda dopiero drugi dzien i jutro moze juz padac ale mam nadzieje ze sie utrzyma bo mam dosc brzydkiej pogody
Oh dziewczynki ja jutro na 16 (w polsce 17) ide na tatuaz juz sie nie moge doczekac.... moja mama jak zwykle przeciwna ale wiecie co? mam 21 lat od 3 lat mieszkam sama, sama podejmuje decyzje sama kase zarabiam.... dosc juz mam sluchania jej jak to powinnam swoje zycie ukladac z kim sie spotykac z kim nie.... na co kase wydawac a baa najlepiej to tylko jedzenie a reszte ciulac na gorsze dni.... mysle ze tez dlatego sie wyprowadzilam 200km dalej... zeby mi do kieszeni nie zagladala...
Mama na pewno chce dobrze dla Ciebie nie denerwuj się na nią, ale jesteś dorosła więc rób swoje
a u mnie plamienie było chwilowe i teraz go brak.
Moniqaa - życzę dwóch kresek na teście, raczej po zagnieżdzęniu, bo gdyby było inaczej to wszystkie byśmy go znały, ale - może włąśnie ten będzie szczęśliwy dla Ciebie
ja wiem ze mama chce dobrze i wiem ze za mna teskni wkoncu przez 13 lat bylam jedynaczka (moj jedyny brat konczy w kwietniu 8 lat) i jest do mnie przywiazana.
Karola a na przedramieniu
Ciekawe czy bedziecie wiedzec z jakiego to filmu