Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

łał 7 m-cy szybko faktycznie u mnie Bartek miał 10 m-cy jak zaczoł chodzić i widze że Gosieńka też w domku nie chce sama chodzić tylko za rączke ale nie ma co naciskać jednak myśle że w tym m-cu pujdzie sama już na dobre ;-)No to kochana teraz masz co uwieczniać, by pamiątka zostaławielkie gratulację, rośnie CI pannica, już coraz bardziej zaradna ani się obejrzysz a już CI będzie latać między nogami
Jeszcze w tajemnicy wzięłam mężowi golarkę. Kiedyś miał już podobną ale swoje przeszła a później to wiadomo, żal kasy etc. Na pewno się chłopina ucieszy, należy mu się za te wszystkie starania![]()
Powiem Wam, że mnie bardziej cieszy to, jak raz na ruski rok mogę komuś sprawić fajowy prezent niż jak sama coś mam dla siebie coś kupić, wtedy mi żal i szkoda każdego grosza..
Co do chodzenia, moja chodziła w wieku 7 miesięcy., ludzie jak ja na polu widzieli to się za głowe łapali a ja ubaw miałam. Ale to nie było takie wesołe, bo ona głupiutka wtedy była i nie było łatwo..

ale mam wytlumaczenie ( jak zawsze hyhy) : TO DLA DZIECI !
vel chinka 

od razu dzień lepszy nie ??