• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Maran
ja szukałam w turkusie..ale faktycznie wzorów i kolorów cała masa..

miałam panią na masaż ..za chwilę mam hybrydy i wleciałam z kawką ,ale widze ,że babeczki zajęte domowo bo cisza...

u nas słonko-wczoraj wicher cały dzień a dzis piknie:cool2:

dobry dobry

Mama taki obraz mi by do salonu pasował bo mam dodatki w turkusie właśnie, a turkus ciężko upolować:-D

a my prychcimy gołąbki, kiepski wybór jak na ścisły post, ale miałam już mięso rozmrożone jak mi się przypomniało o poście, będą na jutro a dziś zupka z wczoraj:-D

pogoda dziś do nas wróciła bo na balkonie w cieniu 15st.;)))
dziś kolejny pracowity dzień, zaraz obiadek, po 14 po Daniela, podwieczorek dla łobuzów, trening i allegro czas kontynuować, 10 marca blisko a wtedy jest najlepszy ruch:-),

miłego dnia koleżankom!!!

mama - jak twój będzie jeszcze kamieniem obstawiony to będzie boski efekt :) Ja właśnie zmolestowałam mojego na te kruki między górami XD Tylko jeszcze muszę ścianę wymierzyć :)

małżuś mi herbatę z cytrynką robi, jeszcze mam prasowanie nad sobą do zrobienia, ale średnio mi się chce....

a my się naciągamy na zmywarkę, pal licho samą zmywarkę, dochodzą jeszcze inne koszty, trzeba dobrze pokombinować;PP

Sol też bym chciała olewać prasowanie, ale jak na razie moje cudaczki mają AZS i tak ku pewności by mniej ich wysypywało prasuję
a co do zmywarki to myślimy od dłuższego czasu, myślimy o bosch 45cm, ponoć bardzo cicha:-), tylko trzeba by szafkę przerabiać i nowy zlew, baterię kupić

dobry dobry

co tam u koleżanek słychać??

ja kolejną noc spałam nasmarowana vickiem i chyba coś mi lepiej, Daniel skończył brać bactrim i dalej kaszle i smarka, to już prawie 3 tydz., ręce opadają, osłuchowo niby czysto, Maja smarka i lekko pokasłuje....żyć nie umierać normalnie

ale za to pogoda wiosenna jakby wracała więc będzie super, jeśli plany się spełnią to w sobotę przyjedzie moja siostra i zostanie do poniedziałku, w sobotę z mężem skoczymy chyba do ikei a w niedzielę małż jedzie znów na szkolenie, dobrze,że siostra chociaż ze mną będzie:-)

miłego dnia koleżankom!!

hejka

ja dzis o 8.15 w prac i dopiero usiadłam ..
przyszedł mój cudny obraz wiec dziś wieszamy :-D

Paula
u nas też dziś w miarę pogoda..słonka nie ma ,ale jest ciepło.

Sol
czyli zamawiasz kruki???:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry