• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewa
no jeszcze troche i koniec remontu-zacznie sie ogród :-p
zdrówka dla synka!
kiedy masz połówkowe?

Sol
zdrowia i dla Ciebie ..

pozdrawiam wieczorkiem .dzieci w łózkach ,ja wybrałam obraz do sypialni a mąż teraz kładzie kamień w sypialni..

reklama
witam się ..

Ewa
no to już &&& czymam za 14 co by się dzidzia ładnie pokazała z płcią i dała pobadać wszelakie organy.

my mamy ogród praktycznie skończony ,ale zawsze wciskam w glebę roślinki cebulowe-tulipany,mieczyki-a teraz własnie sie to robi więc na dniach trzeba wsadzić.

u nas wicher jakis taki nie miły :baffled:
miłego dnia:tak:

Witam,

Mama, a potem wiosną/ latem pięknie kolorowo :tak:
Wygram w totka, to też będę miała ogród z tarasem :-D

Ciekawa jestem czy się pokaże, bo przy każdym usg Maluch krzyżował nogi :-D
Choć mam przeczucie na chłopczyka :tak:
Zresztą już zwracam się jak do Niego :-D
2 razy moje przeczucia się sprawdziły ciekawe jak teraz :-)

Miałam opory przed podaniem Mikołajowi antybiotyku, ale wieczorem stwierdziłam, ze dobrze, ze doktorka nam go przepisała. Wieczorem znów gorączka się utrzymywała, a ma ją od piątku w nocy, no i do tego jeszcze gorzej zaczął kaszleć.

Miłego dnia!

dobry

Ewcia dużo zdrówka dla Was, u nas tylko smarkanie, mnie za to jakiś kaszel bierze, dziwne, nawet kataru nie mam,ale to i tak nic, biedny Twój synuś, nie może wyzdrowieć do końca, zdróweczka jeszcze raz!!!

mi też się marzy dom z ogródkiem i piękną trawą gdzie można na bosaka biegać a potem usiąść na tarasie i wypić kawkę.....echhh rozmarzyłam się......na razie biorę się za balkon, chcemy zamontować ławeczkę do siedzenia, muszę iglaka przesadzić do osobnej donicy a w dużej donicy wysadzę turki albo bratki, takie kwiaty, które dzielnie znoszą każdą pogodę;)))

zupka się gotuje a my sobie siedzimy

witam I ja
Ewcia zdrówka dla Mikolaja... biedaczek sie napeczy teraz...
Mama fajnie tak dla siebie robic co... ? ;)
Ja mieszkam obecnie w apartamencie we=iec tez ogrodu nie mam, ale za to ciepło bo tu maja takie budownictwo, że ściany z regipsu I nic nie ocieplone z zewnątrz a jak wiatr hula to zimnisko jak nie wiem... mieszkalismy 5 lat w domku to fakt było fajnie bo ogród, ale od jesieni do wiosny jak tu wiatry to zimno było...

pozdrawiam wszystkich I ide dalej lodówke rozmrazać bo oszaleje z nią chyba... wrrrrr

mama - piękne te tulipany, i w niespotykanym kolorze :) a małż na przyjemności będzie musiał poczekać bo jak na złość @ mi przylazła XD
Zaczęłam sobie przeglądać sama te obrazy - F000287F170100 z tym numerkiem by mi idealnie pasował do salonu - jest klimatyczny XD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry