• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

aaaaaaahahahahahahaa..Paula-dobre :-D chodził pod presją :-D:-D

Sol
u Ciebie widzę tez się dzieje :-p ehh chłopy ;))

miłego dnia kobietki--u nas wychodzi słonko ,może zostanie na dłużej :-)

reklama
czesc u mnie pada...
ja odkad mierze tempe I obserwuje cycle nie chodze pod presją :cool2: to moja antykoncepcja póki co od urodzenia Mai ;-)

co na obiad robicie... ja dziś klopsiki wieprzowo-wołowe z sosem warzywno pomidorowym I ziemniaki ale na jutro nie mam pomysłu to rzućcie co Wy robicie :)

halo???

witam koleżanki, mój syn wytrzymał w przedszkolu aż 3 dni, dalej lekko pokasływał, dziś rano konkretnie już, do tego biegunka i wymioty, a teraz zaczyna go telepać.....na 11.45 mam lekarza, muszę lecieć sama z dzieciakami bo auto u mechanika (łaskawie łożysko w kole siadło) i nawet małż nie może nas podrzucić....jakoś damy radę

Maran u nas dziś zupka z ryżem i warzywami a potem chyba po naleśniku usmażę i już

miłego dnia!!!

edit. Mama masz trochę znajomych z dziećmi? słyszałaś coś może o pani dr Edycie Swat- alergolog z przeźmierowa??? bo czytałam o niej dobre opinie, albo może o innym alergologu???

Ostatnia edycja:
Paulinka - jak tam Danielek? Dałaś jakoś radę?

My dzisiaj sprzedaliśmy dziewczynki mojej mamie i odbieramy dopiero jutro wieczorem. Szkoda tylko że akurat jutro mój ślubny ma 24h dyżur, więc od 7 rano do 19 będę sama w domu :-( Ehhh... Odeśpię za wszystkie czasy XD

cześć babeczki ..niedawno z pracy wrócilam i wlatuję chociaż życzyć Wam dobrej nocy:)

Paula
nie znam tej pani doktor..

Sol
odeśpij jak możesz ;)

Maran
dalej pada u Was??u nas piękne słonko dzis było.

w ndz.jedziemy na Pomorze na rocznicę slubu moich rodziców .

ściskam na płasko ;)

paulinko - lepiej się śmiać - każdy wariat Ci to powie :) Zdrówka dla malutkiej :)

mama - nie odeśpię - dostałam fajną zabawkę do łazienki do czyszczenia silikonów :)
Miłego wyjazdu i szczęścia dla rodziców :)

Ostatnia edycja:
miałam odespać wstawanie o 6.30 przez cały tydzień i co :nerd:jak wiem ,że mogę pospać chociaż do 8 to nagle kuźwa o 7 jestem wyspana wrrrr

no nic-ogarnełam dół domu i z kawą zasiadłam..za godzinę z groszami do pracy lecę.

Sol dziekuję w imieniu rodziców:-)
a Tobie miłej zabawy ...tylko Ty i silikon...mmmmm :-D

udanego dnia kobietki :)

reklama
Sol i silikon w weekend?? ciekawe połączenie;))), nic nie chce mówić ale dopiero z kuchni wyszłam....a to obiad, a to sałatka, a to mycie garów....zmywarka zeszła na dalszy plan biorąc pod uwagę naprawę samochodu za 1400zł i 500zł na leki na dzieci w marcu.......

Mama a jakiegoś alergologa z Poznania może znasz albo mogłabyś polecić???

my dziś już bez gorączki tylko Maję w nocy gardło bolało

miłego dnia i udanego weekendu!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry