Lilith ale ja nie mieszkam w PL tylko w IE... Uściski dla Dextera
sol zdrowia dla Was... I pozytywnego rozwiazania problemow...
mama bo klientki sie przezwyczajaja do dobrej obsługi, ja Ci powiem, że czesto jeszcze w usługach pokutuje jakiesa taka dziwna mentalność... a powiem Ci na przykladzie takowym jak byłam w PL u tesciowej w szczecinie na osedlu u niej jest mnóstwo fryzjerek I kosmetyzek no I ona (tesciowa) mi poleaciła, idz tam do "Magdy" ona fajnie I strzyze, wiec ide rano bo nie byłam zapisana no I pytam czy ma teraz klientke czy mnie przyjmie I tylko ostrzyze, na co ona: nie teraz nie teraz bo sie spiesze, jade do hurtowni bo mi sie rozjasniacz skonczył wczoraj...

wiec ja juz do niej nie pojde wiecej bo skoro rozjasniacz który mogła nabyc wczoraj po pracy, dzis przed praca czy kiedy tam sobie zachce jest wazniejszy niz potencjalna klientak która moze ja polecic innym to ja tu czegos nie rozumiem... druga sytuacja ide na henne (trwa to krotko jak sam dobrze wiersz

) no I wchodze do zakladu kilka minut po otwarciu I pytam czy jest taka opcja by mi ktos henne zrobił teraz a babeczka mi mówi, teraz nie bo nie ma jeszcze kolezanki, bedzie za 1-1,5 h to ja sie pytam po co otwierac zaklad np od 10tej rano skoro I tak nie ma osoby która od tej godziny powinna pracować? niech pizza bedzie otwarte jak sie zjawie a nie jest ze nieby do 10tej a I tak nie ma kosmetyczki ;-) dlatego Ci powiem, że dobra sprawdzona kosmetyczka to skarb... w ogole powiem Ci ze mogałbym jeszcze kilka takich dziwnych historii opowiedziec o fryzjerkach I kosmetyczkach

ale do Ciebie to bym chetnie poszla bos TY osoba godna zaufania I pewnie klientki to doceniają
jade po Ale
pozdraiwma wszystkich serdecznie I miłego dnia zycze :*