• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam się

mama - dzięki, też mam nadzieję że wreszcie nadejdą lepsze czasy :)

LILITH - wielkie odliczanie widzę :) trzymam kciuki :)

Wisienka - widzę że nie udało się Maćkowi wyperswadować pomysłu. Szkoda bo będziesz tęsknić :(

Na pogrzebie było ciężko, łzy same płynęły, do tego ja nadal chora, pełno kwiatów, miałam napad astmy :/ Supcio po prostu. Ogólnie pół dnia płakałam. Chłopak 27 lat. Niepotrzebna śmierć :( Jutro Emilka do przedszkola o ile awantury nie zrobi bo póki co się zapiera że nie pójdzie :( Jeśli mi się uda ją zaprowadzić to idę szukać pracy, jak nie to będę szukać z domu. Tak czy siak dupa :( W lipcu jedziemy do Warszawy do dwóch ambasad się dowiedzieć o wszystko. Jeszcze jutro muszę US odwiedzić bo się księgowej zapomniało że za pracownicę muszę podatek odprowadzić a nie mam jej numeru, miała księgowa to zrobić ale "zapomniała" wrrrrr.....

reklama
Wisieńka
myślałam,że wiesz o wątku ..dlatego jak Ci wczoraj napisałam na wielodzietnych to myślałam ,że napiszesz,że wiesz ,ale czasu brak czy cuś ;-)
najważniejsze ,że jesteś :tak:

Sol
współczucia straty kolegi i kondolencje dla rodziny:-(
powodzenia w szukaniu pracy &&&&&&&&&&&&

u nas też już dzieci śpią ..ja na kanapie z lodami i sosem...:-p

Mama
dobrze ze już wiem. Fajnie z wami popisać
Sol przykro mi z powodu kolegi. I powodzenia w szukaniu pracy. A Mackowi to szczerze mówiąc nic nie próbowałam wyperswadowac. Czekałam na jego decyzje. To przecież jego życie. Po prostu mi go brakuje.

A ja na swój serial zmykam

Wisienka - ale ja próbowałam :-P Wspaniały chłopak, szkoda że się zamknie z dala od kobiet :-) Pomyśl jakie wspaniałe wnuki byś miała :-D

Spadam do Urzędu skarbowego - wręcz kocham tam chodzić XD

Witam porankiem. Godzina 10. Ja już po kawie i po zakupach. W Lidlu zakupiłam szorty i sukienkę po domu która chyba będzie moja ulubiona wszędzie.
Tosiu śpi. Obiad mam gotowy to biore się za grubsze porządki. Mycie okien i pranie firan.

Sol pozytywnie w urzędzie niech będzie. Hahaha no tak probowalas

hejkajest
em i ja z kawką ..
rano zawiozła dzieci do szkoły i od razu pojechałam do Poz.do hurtowni kosmetycznych...ten tydzień miałam pracowity to i się pokończyło masę rzeczy...
kupiłam wszystko co chciałam ..
potem zajechałam do C Handlowego do superfarmu po pelling do ciała-lubię te ich produkty..mam 2 cudnie pachnące :-D zaleciałam do mc donalda na kawę i akurat siosta zadzwoniła i GODZINĘ gadałyśmy-dobrze ,że siedziałam :-D

i niedawno wróciłam do domu zahaczając o 2 biura podróży więc 2 katalogi mam i będziemy z mężem wybierać ..

Sol
i ja &&&&&& czymam za załatwienie spraw w US

Wisieńka
a cóż to za sukienusia ??
u mnie też by się przydało okna umyć ...ehhh:eek:

za 1,5 h jadę po dzieci i obiad będziemy robić ..potem pieczemy murzynka.

milego i udanego dnia :tak:

Mama

sukienusia o taka:D. Lubię na lato takie lejace. Dobrze że wszystko pokupilas. Jakie to peelingi kupiłaś. Muszę kupić balsam do suchej skóry peeling i krem do rąk. Poleć coś

A my zjedliśmy obiad i zaraz na działkę jedziemy. Potem po Mile i znowu działka.

Załączniki

• 1402916452261.jpg
    1402916452261.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 53
faktycznie fajna sukienka ..ja już 100 lat w lidlu nie byłam ....
niech sie dobrze nosi :)
teraz kupiłam peeling Tutti frutti-peeling cukrowe brzoskwinia -mango-->pieknie pachnie więc aromaterapia jest :-D dobrze ściera :tak: i super skóra jest po nim ...dość duże opakowanie to na trochę starcza.
balsam polecam Ci ten czerwony z garniera albo neutrogene-rewelka-szybko się wchłania,nie maże się i super dla skóry.
krem do ręk rownież neutrogena-osobiście nie znam lepszego ...mam jeszcz w gabinecie fajny balsam ,ale to w hurtowni kupuję i mało hurtowi go ma...

zastanawiałam się co dziś na obiad..przeszłam sie po moim big ogrodzie :-D paczę a tu masę truskawek dojrzało przez 2 dni więć dziś makaron z truskawkami :-pze śmietaną ...szybko i smacznie :)

Wisieńka
przyjemności na działce..

Mama
My mamy Lidla pod nosem. Taki nasz sklepik osiedlowy :D . Dużo tam fajnych rzeczy jest. Garnier dla mnie za słaby. Kupię Neutrogeny. Kiedyś kupowałam super masło do ciała z Bielendy ale go już nie widzę.
Potem pokaże działkowe foty

reklama
dzieci odebrane..zabieram się za obiad ..

pokaż koniecznie fotki boś Ty ładnie tam zrobiła ;))
ja też bym wrzuciła ,ale ciemna masa komputerowa ze mnie i nie umiem :baffled::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry