reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie ja mialam testowac ale wstrztmam sie do jutraa bo czuje ze zrobie a ona przyjdzie :( zaraz pojde siusiu to zobacze czy juz jest bo zazwyczaj jak ide siku to wredy dostaje

Narazie ciszaa ale mysle ze przyjdzie , juz wczoraj czulam ze idzie bo zawsze mam takie wirowania tam na dole przed :( wiec czekam piersi tez mnie mniej bola wiec mysle ze to kwestia paru godzin

Dzień dobry wszystkim :)

Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek :) ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać :).

Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!

Dzień dobry wszystkim :)

Jak się cieszę że dzisiaj wolne. Wczoraj do późna buszowaliśmy z dziećmi po galerii (jurajskiej - pozdrowienia dla częstochowianek :) ). Bardzo mi urosły te robaczki i o dziwo same mnie wyciągnęły na zakupy i wytrwale przymierzały tony ubrań. Chyba zaczynają dorastać :).

Jakie plany na dziś? No i czekamy na teściki. Przydałyby się jakieś kreseczki!
my jedziemy mieszkanie ogladac jak wiesz a teraz ja zaszykowuje obiadek :biggrin2:
Gosiu glowka do gory, jeszcze nie masz @ wiec wiesz :biggrin2:

reklama
Czesc.
Ja mialam testowac dzisiaj ale rano zapomnialam a powinno sie podobno z porannego robic. Ale zaczyna mnie brzuch pobolewac wiec zobaczymy do tego jakas infekcja sie przyplatala i nie wiem czy moge stosowac nystatyne albo gineintima w globulkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry