Luxuorius
Moderatorka
jemy se lody, ktos puka, patrze szwagierka z corka, szok, no dobra weszly, za 5 minut patrze bez pukania wchodzi tesciowa z synem i poszlo, jakie milutki dla nas szok, nawet sie milo rozmawialopierdzielisz? Opowiadaj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jemy se lody, ktos puka, patrze szwagierka z corka, szok, no dobra weszly, za 5 minut patrze bez pukania wchodzi tesciowa z synem i poszlo, jakie milutki dla nas szok, nawet sie milo rozmawialopierdzielisz? Opowiadaj!
A co one takie miłe nagle?jemy se lody, ktos puka, patrze szwagierka z corka, szok, no dobra weszly, za 5 minut patrze bez pukania wchodzi tesciowa z synem i poszlo, jakie milutki dla nas szok, nawet sie milo rozmawialo
Chciałabym to wiedziećLux super że się udało , fajne te mieszkanko? Ile m2.
My dwa lata temu się przeprowadziliśmy na swoje. Na szczęście przez prawie rok trwania remontu podstawowe sprzęty jak pralka, lodowka czy odkurzacz mieliśmy. Resztę powoli dokupywalimy ale do tej pory nie mamy drwi wew do pokoi :/ wiem jedno nigdy więcej mieszkania z tesciami czy z rodzicami.
Lyara czemu tak długo krwawisz? Nie odpisuj jeśli nie chcesz. Myślę że jak już nie jest tak obficie to już widać koniec.
HappyMum mamy ten sam rocznik![]()
Ja chętnieJak wam mija wieczór kochane? My oglądamy usterkę i mamy ubaw.
Dzisiaj przez ten okres czuje się tragicznie.
Czy któraś kobitka jeszcze ma ochotę dołączyć do grupy na Facebooku?![]()
nie wiem pod BogiemA co one takie miłe nagle?![]()