Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No masakra jest. Wkurzona jestem nieziemsko.ja pikole, zabilabym!!!!!!
Skąd ja to znam.Em Ka heeeej
Kurcze ja jeszcze muszę iśc na dwór... Uroki mieszkania na wsi![]()
Musi się w końcu udać! Ja trzymam kciuki za nas tu wszystkie.Happymuma ja dowiedziałam się o tej przegrodzie po drugiej starcie ciazy ale Ja mieszkam w Londynie i tutaj dopiero cos robią po trzech startach a byłam u Polskiego lekarza to powiedział ze to nie jest wielki problem z ta macica dwurozna a pozniej okazało sie ze jednak był problem ;( .
Ja mam 29 lat 3 poronienia i 0 dzieci . Pierwsza ciaze straciłam w 2008 r , druga 2013 i trzecia marzec 2015 . I teraz startuje znów , zobaczymy czy się uda .
Uda sie kochana:-)Happymuma ja dowiedziałam się o tej przegrodzie po drugiej starcie ciazy ale Ja mieszkam w Londynie i tutaj dopiero cos robią po trzech startach a byłam u Polskiego lekarza to powiedział ze to nie jest wielki problem z ta macica dwurozna a pozniej okazało sie ze jednak był problem ;( .
Ja mam 29 lat 3 poronienia i 0 dzieci . Pierwsza ciaze straciłam w 2008 r , druga 2013 i trzecia marzec 2015 . I teraz startuje znów , zobaczymy czy się uda .
Też już bym chciała.ja tez ze wsi, ale za trzy tygodnie miasto![]()
ja sie doczekalam i Ty sie doczekaszTeż już bym chciała.![]()

Za tydzień jedziemy do teściów, zobaczymy co wyniknie z rozmowy.ja sie doczekalam i Ty sie doczekasz![]()