Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam, jestem starą użytkowniczką, ale jako że w tym roku będę starać się o rodzeństwo dla mojej dziewięcioletniej córeczki to wróciłam na bb.
Narazie przygotowuje się psychicznie bo zaczynamy się starać w marcu dopiero. Miło mi was poznać![]()
nasza niedziela w rozjazdachWitam
Troszkę mnie nie było, ale wracamNiestety nie nadrobię tego co było...
Jak ta niedziela mija?
witaj i powodzeniaWitam, jestem starą użytkowniczką, ale jako że w tym roku będę starać się o rodzeństwo dla mojej dziewięcioletniej córeczki to wróciłam na bb.
Narazie przygotowuje się psychicznie bo zaczynamy się starać w marcu dopiero. Miło mi was poznać![]()

witaj i masz tu kopa na rozped, by szybko poszlo!!!! powodzenia, uda sie zobaczysz!Witam Was
Ja tez jestem starą uzytkowniczka - sierpniowa mama 2010
powracam na bb z nadzieją na rychłe rodzeństwo dla mojej prawie 6 letniej córeczki
Póki co 5 cs za Nami i ... cisza.
muszę się przyznać, że regularnie Was podczytuje ...ale trochę trwało nim się zmobilizowalam do ujawnienia się
w grupie jednak raźniej, więc jestem
Poproszę o jakiegoś solidnego kopcura, co bym nadziei nie traciła, bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza ...
Pozdrawiam Was :*
Witaj, ja tez stara I swiezynka. Moja coreczka ze stycznia 2007.Witam Was
Ja tez jestem starą uzytkowniczka - sierpniowa mama 2010
powracam na bb z nadzieją na rychłe rodzeństwo dla mojej prawie 6 letniej córeczki
Póki co 5 cs za Nami i ... cisza.
muszę się przyznać, że regularnie Was podczytuje ...ale trochę trwało nim się zmobilizowalam do ujawnienia się
w grupie jednak raźniej, więc jestem
Poproszę o jakiegoś solidnego kopcura, co bym nadziei nie traciła, bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza ...
Pozdrawiam Was :*