reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ja nie mam bron Boze nic do rudych ludzi, kolor jest piekny, ale bawilam kiedys trojke dzieci, chlopak i dwie dziewczynki, starszy i ta srednia to typowe rudzielce, oj dali mi w kosci, zwlaszcza ta mloda a ta namlodsza to czarnulka i dziecko aniol, cois w tym jest, ze kolor wlosow naturalny oczywiscie odzwierciedla charakter

reklama
ech :( i juz wychodzi na to ze nie mozna byc szczerą...ja rozumiem ze jak sie ktos stara rok to mu wszystko jedno kiedy sie dziecko urodzi...ale kazda z nas ma inna sytuację rodzinna - chce miec zdrowe dziecko nie interesuje mnie plec, kolor wlosow itp...a wole przeczekac 3m u nas w rodzinie ciezkie bo mysle o przyszlosci swojej i dziecka , bo jest to decyzja na całe życie i poniewaz licze na to ze uda mi sie szybko zajsc w ciaze :( myslalam ze przylacze sie do was, dowiem czegos nowego i tak poprostu pogadam a teraz mi przykro :(

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, zarówno Ty jak i inne użytkowniczki :) Ty powiedziałaś swoje zdanie a inni swoje zdanie.

Najważniejsz to się nie obrażać że ktoś ma inne zdanie.

mi nie chodzi o pieniadze...nie przeliczam nic...napisalam wam tu dzisiaj ze dostalam okres - jestem w dodatku bardzo przeziebiona, zle sie czuje i zaczelam sie martwic ze tak mi latwo nie pojdzie z ta ciaza jak myslalam...a tu sie okazuje ze zamiast przeczytac ze bedzie ok ...czytam ze jestem nienormalna ze chce zaplanowac ciaze :( poprostu trafilam w zle miejsce bo wy sie wszystkie bardzo dlugo staracie i juz myslicie pewnie inaczej - jesli jestescie w stanie myslec tylko przez pryzmat prezentow i kasy to wspolczuje...zupelnie o inne aspekty mi chodzi :( Ludzie czasami planuja dzieci...i chca wybrac odpowiedni moment...ja nie rozumiem jak mozna tak oceniac kogos po jednej wypowiedzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry