Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jak dla mnie nic nie ma, bo jak coś to wszędzie na kasy do spożywczaków a w takich sklepach nie chce robić, nie z moim charakterem.i masz cos na oku?
bardzo bym chciała, chociaz wiesz jak to u mnie jest obnizona płodność, choroba genetyczna.a moze to ciaza co?
sama sie boje, ze dlugo mi zejdzie, ze czeka mnie leczenie, ale sie nie podsam, bo warto wlaczyc, pamietaj o tym, cuda sie zdarzajabardzo bym chciała, chociaz wiesz jak to u mnie jest obnizona płodność, choroba genetyczna.
jeżeli nawet już bęę w ciązy to bedzie strach o to czy dziecko bedzie zdrowe... ciągłe badania prenatalne itd.
a czemu nie chce Ci sie isc? cos sie stalo?Dziewczyny jak mi sie nie chce dzisiaj iść do pracy a jeszcze w sobotę też wędruję do pracy i jak o tym pomyślę to od razu mam zły nastrój ;(
Wspolczuje. *tula*Dziewczyny jak mi sie nie chce dzisiaj iść do pracy a jeszcze w sobotę też wędruję do pracy i jak o tym pomyślę to od razu mam zły nastrój ;(
ja tez sie zle czuje, brak apetytu i ciagle pic mi sie chceWspolczuje. *tula*
A ja dzisiaj zdycham, Mam super nastroj ale czuje sie podle. Brzuch mnie jak na okres ciagnie juz kolejny dzien, piersi tez jakby mrowily i chyba sobie pecherz podziebilam. Chce do domu do luzeczka![]()
A czas mi sie dluuuuuuzy tragicznie.
Chodakowska da Ci w kosc heh bedziesz umieracA ja od dzisiaj biorę się za siebie.[emoji14]nowe bluzki dały mi do zrozumienia, że trzeba pozbyć się tego brzuszka.Spróbuję może ćwiczyć z Chodakowską, ponoć są mega efekty. Eh najgorsze, że BMI mam idealne a brzuch odstaje jakbym była w ciąży
hah