reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pyzia może akurat szef będzie łaskaw dostarczyć materiał genetyczny na czas :D hehe oby wszystko było ok :)

Ja paskowych testów nigdy nie miałam

Zapomniałam dodać że temp mi spadła do 36,0 dziś

Ovli w 100% się z tobą zgadzam. Dziecko w dorosłym życiu samo sobie wybierze co uważa za sluszne dla siebie :)

reklama
Aha już wiem, ja takiego paskowego nie miałam. W PL miałam takie jak pokazalas kasetowe. A tu w de mam już drugi i wygląda tak że dejmuje się oslonke i właśnie albo sika albo zanurza w moczu. Więc wygląda na taki paskowy. Ale napisane na nich że wynik dzień Przed @ robiony jest w 90 % wykrywalny.
Te o których mówisz to są tzw strumieniowe, ja też zawsze maczałam je w moczu. ;)

Olvi mi się wydaje że jeśli ktoś jest np ateista i na takiego ateiste wychowuje dziecko. Nie prowadza do kościoła ani na sakramenty to to dziecko nie na wiary, religii więc nie ma czego żałować. Gorzej jak by ktoś wierzył i nie zaprowadził to wtedy się zgodzę z tym.co piszesz.

Hime aha :-D :-D

Lux oj bidulka

jak pomysle o tej przeprowadzce az mnie trzesie, na dodatek znow dzwonila wlascicielka mieszkania tego obecnego i wie, ze dopiero w niedziele stad idziemy a ona mi kaze juz w sobote isc, przeciez mam na wypowiedzeniu date niedzielna a poza tym nie jestem w stanie przewiezc wszystkiego w sobote!!!!! ona tego nie rozumie i klotnia wyszla

Lux trzymaj się, jelitowka jest okropna, strasznie boję się wymiotowac. A co do wyprowadzki, masz datę na papierze kiedy masz zdać mieszkanie i kobieta może sobie chcieć. Sama przecież wypowiedzenie podpisała :)

reklama
Do góry